Stage Baterije in nakladalniki
Kadar koli napolnjen in pripravljen za uporabo

Upravljanje z energijo

Servis baterij, nadomestne baterije in servis polnilnikov: Jungheinrich ponuja kompletne storitve za svoje električne viličarje. S tem notranja logistika nemoteno poteka.

Električno gnana vozila za talni transport morajo biti stalno napolnjena, da je lahko delo v skladišču stroškovno učinkovito. V zvezi z elektrifikacijo vašega voznega parka smo sestavili obsežen servisni paket: od zagotavljanja nadomestnih ali najemnih baterij do nasvetov glede nege, preverjanje stanja baterij in samih baterij do njihovega vzdrževanja ali sledenja pravilne uporabe. Jungheinrichov servis za polnilnike poskrbi za kontrolo in zagotavljanje funkcionalnosti vaših polnilnikov, da se vaše baterije ne bodo poškodovale med ciklom polnitve in ostale dolgoročno popolnoma funkcionalne.

Vaša prednost:

  • Kompetenca proizvajalca
  • Podaljševanje življenjske dobe baterij in polnilnikov
  • Stopnjevanje varnosti in zmogljivosti vaših vozil

Servis za polnilnike

Ste tudi vi raje na varni strani?
Potem je naš servis za polnilnike baterij prava stvar za vas!

Z našim servisom ste na področju varnosti glede upoštevanja predpisov za preprečevanje nezgod pri delu  in predpisov poklicnih zvez vedno na varni strani. Za vas prevzamemo poleg tehničnega nadzora tudi spremljanje in upoštevanje inšpekcijskih rokov in vseh povezanih administrativnih del.
Izkoristite prednosti naše funkcionalne kontrole:

  • Popolna varnost za vse upravljavce.
  • Upoštevanje rokov vseh predpisov.
  • Dolgoročna varnost pri investiranju za viličarje, baterije in polnilnike.
  • Nalepka o opravljenem periodičnem pregledu.
  • Podrobno poročilo o periodičnem pregledu.

Pri nas najdete ustrezne polnilnike za svoje baterije.

Več o tem

Stage Tehnika polnjenja

Servis za baterije

Za enakomerno kapaciteto potrebujejo ustrezne dobavitelje energije. Z nami ste na varni strani. Če potrebujete zamenjavo ali najem baterij, ali če imate vprašanja o njihovi negi, ste pri nas v dobrih rokah. Z vas imamo ustrezne proizvode v ponudbi, najsi bo, da jih potrebujete za preverjanje stanja baterije, čiščenje baterije ali redno vzdrževanje baterije.

Jungheinrich je pionir na območju električne mobilnosti. Prepričajte se o visoki kakovosti in vrhunski zmogljivosti naših baterij.

Več o tem

Energetsko svetovanje na mestu uporabe

Po želji vam naši kvalificirani strokovnjaki izdelajo zasnovo za energijo, ki bo optimalno prilagojena na vaše zahteve. 

Za enostavni in učinkovit prestop vaše flote na naše litij-ionske baterije in polnilno tehnologijo, vam po želji svetuje eden od naših energetskih strokovnjakov na vaši lokaciji. Poleg dejanske analize obstoječih sistemov in procesov vključuje ta tudi sestavo energetskih profilov in konceptov polnjenja za optimizacijo celotne energetske bilance. 


Individualno posvetovanje

Načrtovanje, projektiranje in uresničevanje: Tudi naši strokovni svetovalci vam stoji v vseh fazah uresničevanja ob strani. Od poznejše vgradnje v posamezni viličar do prehoda na celotni park vozil z vmesnim polnjenjem pri uporabi v več izmenah. Ponujamo vam individualno rešitev. Izkoristite prednost koncentrirane moč naše litij-ionske tehnologije. Prepričajte se sami. 

Rade volje vam volje svetujemo.


Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik


Imate vprašanja?