+386 1 561 04 98 Direktna številka servisne službe Servis
Formular za kontaktiranje
Novičke
Picture Teaser Miete

Dolgoročni najem čelnih, paletnih viličarjev in še več.

Ne glede na to, ali gre za obdobje povečanega obsega dela ali za potrebo po trajni razširitvi flote - z našim dolgoročnim najemom viličarjev ostajate prilagodljivi in uporabljate najsodobnejšo opremo.

Želite najsodobnejše viličarje, pa jih ne želite kupiti? Ponujamo vam dolgoročni najem. V okviru dolgoročnega najema viličarja vam nudimo tudi ustrezne litij-ionske baterije. Tako boste brezskrbno delali z viličarji, ki izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in kakovosti - s popolnim pregledom nad stroški. Izkoristite lahko tudi naš celoten paket servisa, ki smo ga pripravili individualno in v skladu z vašimi potrebami.

Za dolgoročni najem viličarja ali drugih vozil, bomo kot zanesljiv partner razvili koncept,  ki v vseh pogledih ustreza vašim potrebam.

Prednosti pri izbiri Jungheinrich dolgoročnega najema viličarja:

  • Uporaba najsodobnejših vozil pod ugodnimi pogoji.
  • Prilagodljivo oblikovanje pogodbe - najamete le tisto, kar potrebujete.
  • Popoln pregled nad stroški brez vezave lastniškega kapitala.
  • Neprekinjeno zagotavljanje kakovosti zahvaljujoč paketu celovitega servisa po meri.
  • Celovita rešitev: samo ena pogodba, en dobavitelj.

Prilagodljiva zasnova pogodbe in visoka razpoložljivost.

Ostanite prilagodljivi. Z našim dolgoročnim najemom viličarja ali najemom druge transportne opreme ostajate fleksibilni, hkrati pa ohranjate svojo likvidnost. Konkurenčne mesečne najemnine so v celoti priznane kot poslovni odhodki, ne da bi pri tem bremenili vaš kapital. Temeljijo na vašem proračunu, želenem pogodbenem roku in ostanejo enaki v celotnem pogodbenem obdobju.

Skrivni namig:  Vam lahko svetujemo glede našega vsestranskega brezskrbnega paketa? Uživajte v individualni ponudbi celovitega servisa, ki je sestavljena po meri glede na vaše potrebe - preprosto izberite module, ki jih potrebujete: na primer periodično vzdrževanje, periodični pregled, itd. Velika prednost za vas: vse storitve prejemate iz enega vira po eni pogodbi. Mi skrbimo za vaš vozni park - vi skrbite za vaš posel.

Ob vsej tej prilagodljivosti je pomembna tudi varnost načrtovanja. Če se odločite za dolgoročni najem viličarja Jungheinrich, zagotovimo, da so vaša vozila na voljo, ko jih potrebujete, saj je velika razpoložljivost za nas samoumevna. To vam omogoča povečanje produktivnosti vašega voznega parka, zmanjšanje stroškov in še vedno zanesljivo načrtovanje.

Mimogrede: Jungheinrich vam olajša kasko zavarovanje in AO zavarovanje najetih vozil.

Imate vprašanja o dolgoročnem najemu?

Ne oklevajte in se obrnite na nas. Pokličite našo telefonsko številko ali preprosto izpolnite kontaktni obrazec. Skupaj bomo poiskali rešitev, ki bo ustrezala vašim zahtevam.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik


Za en dan ali celo leto – če viličarje potrebujete hitro, je Jungheinrich vaš zanesljivi partner.

Imate vprašanja?