+386 1 561 04 95 Direktna številka servisne službe Servis
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Logistični sistemi
Ni važno, kje ali kdaj – vedno pripravljeni

Logistični sistemi

Jungheinrich združuje kompetenco proizvajalca z izkušnjami in strokovnost  ponudnika celotnih rešitev. Od načrtovanja preko realizacije do servisa in podpore naših sodelavcev servisne službe: To bomo storili! 

Na voljo smo vam – 24 ur na dan!

Če motnja omejuje delovno sposobnost vašega sistema, priskočimo nemudoma na pomoč. Zanesljivo vas podpiramo in zagotavljamo želeno razpoložljivost sistema in naprav. Naši strokovnjaki za programsko opremo iz centralne službe za stranke imajo dolgoletne izkušnje in vam pomagajo rešiti težavo na daljavo. Če to ni mogoče, bo eden od naših usposobljenih serviserjev čim prej pri vas. Zahvaljujoč našemu globalnemu servisnemu omrežju smo vam vedno na voljo. Po vsem svetu veljajo enotni visoki standardi kakovosti. Torej ste lahko prepričani, da bo čas mirovanja znotraj vašega logističnega sistema zmanjšan na minimum. 

Content Logistični sistemi

Pregled našega portfelj izdelkov

Servisne in podporne storitve po meri

Tesno sodelovanje med centralno hitro tehnično službo za stranke za programsko opremo in krmilno tehnologijo, skupaj z lokalnim servisom zagotavlja visoko razpoložljivost vašega sistema in brezhibno obratovanje vašega logističnega sistema. Osredotočite se na svoje poslovanje, medtem ko bomo poskrbeli za vaš sistem. 

Pregled prednosti servisa in podpore za logistični sistem:

  • Visoka postopkovna varnost – z zagotovljeno razpoložljivostjo sistemov in naprav.
  • Maksimalna stroškovna varnost in transparentnost – zahvaljujoč individualnim servisnim ponudbam in ponudbam za podporo.
  • Večji prihranek časa – samo kontaktna oseba za vaš logistični sistem.
  • Podaljšana življenjska doba vašega sistema – z regularnim vzdrževanjem in pregledom vašega sistema.
  • Povečana zmogljivost – izkoristite več časa za svoje glavne posle. 

Servis za logistični sistem

Vedno na varni strani - z našimi storitvami za logistične sisteme

Vedno in v najkrajšem možnem času poskrbimo za servis, da bodo vaši logistični sistemi in naprave ostali v brezhibnem obratovalnem stanju.

Naš servis zajema naslednje storitve:

Za nas ste na prvem mestu, zato vse logistično servisne storitve vedno prilagodimo vašim procesom in potrebam uporabe.


Radi vam svetujemo. Dogovorite se z nami za termin!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik


Podpora za logistični sistem

Content Logistični sistemi (1)

Vedno na voljo za vas – naša podpora za logistične sisteme

Naša podporna ekipa je vaša prva točka stika v primeru okvare ali splošnih vprašanj o vašem logističnem sistemu. Tukaj delajo samo zaposleni z dolgoletnimi izkušnjami, ki so običajno sposobni na daljavo rešiti večino vaših težav. Če to ni možno, se naši sodelavci za podpore strankam nemudoma obrnejo na tehnika servisne službe na licu mesta, kajti pri nas delujeta servis in služba za podporo strankam z roko v roki.
Na pomembne zahtevke za podporo se odzovemo praviloma v roku nekaj minut, vendar najkasneje v roku en ure. Na ta način zmanjšamo za vas tveganje zastojev in zagotovimo maksimalno učinkovitost vašega sistema 365 dni na leto. 

Podpremo vas na naslednjih področjih:

Content Logistični sistemi karta
Service_Technician_Action


Jungheinrichovo globalno omrežje – vedno in povsod v vaši bližini.

Dan za dnem skrbi preko 4800 izkušenih servisnih tehnikov družbe Jungheinrich in preko 6300 sodelavcev na področju poprodajnih storitev po vsem svetu za to, da ostane vaš logistični obrat varen in potekajo vsi procesi brezhibno. Pri tem se zanašamo na svoja znanja kot proizvajalec ter na najsodobnejša diagnostična orodja in visoko razpoložljivost rezervnih delov. 


Radi vam svetujemo. Dogovorite se za termin!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?