+386 1 561 04 95 Direktna številka servisne službe Servis
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Fahrzeugsimulator
Za varno in učinkovito izobraževanje

Simulator viličarja

S simulatorjem viličarja prihranite stroške, prostor in vire! Jungheinrich profesionalna programska oprema VR omogoča varno usposabljanje in preizkuse kandidatov.

Usposabljanje lastnih upravljavcev viličarjev je postalo konkurenčna prednost v logistiki, saj se na ta način lahko zmanjša pomanjkanje usposobljenih zaposlenih. Jungheinrichov revolucionarni simulator viličarja pomaga pri soočanju s tem izzivom. En sam kos opreme nadomešča prave viličarje, mesto za usposabljanje in osebje za usposabljanje.

Simulator viličarja Jungheinrich je leta 2019 prejel nagrado Service Management nemškega združenja za pomoč uporabnikom, kar dokazuje visoko vrednost.

Na kratko o našem simulatorju:

Izvedite več o našem simulatorju viličarjev. Kontaktirajte nas:

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik

Kaj zares je simulator upravljanja viličarja? 

Simulator viličarja deluje podobno kot simulatorji letenja, ki jih bodoči piloti uporabljajo za usposabljanje. Profesionalna programska oprema VR ustvarja realno virtualno skladišče, v katerem se lahko udeleženci preizkusijo funkcije viličarja, ne da bi pri tem tvegali nesrečo. Eden od vrhuncev simulatorja viličarja je, da lahko svoje skladišče preprosto simulirate glede na vaše specifikacije.

Picture Fahrzeugsimulator Parcours

Simulator vožnje je sestavljen iz kompaktne premične platforme, programske opreme VR, vključno s slušalkami in monitorjem VR ter servisnim paketom. Izvirni krmilni elementi, 3D zvok in izredno mobilna 4-osna premična platforma zagotavljajo posebno realistično izkušnjo izobraževanja. Programska oprema ponuja različne ravni usposabljanja, ki si sledijo. Ne glede na to, ali je vaš zaposleni na začetni ali napredni ravni, se usposabljanje na simulatorju VR začne tam, kjer zaposlenemu najbolj ustreza. Usposabljanje se začne z varnostnim pregledom vozila (predoperativni pregled), pregledom delovanja viličarja in pomembnimi varnostnimi nasveti. Sledijo vaje za vožnjo, na primer prevoz palet, pa tudi informacije o testu ki sledi. Cilj simulatorjev VR je pripravnikom omogočiti varno in profesionalno upravljanje viličarja ter izboljšati sposobnosti naprednih upravljavcev viličarjev.

Simulator viličarja je na voljo za več tipov viličarjev, kot so:

Programska oprema se prilagodi ustreznemu vozilu po vaši izbiri, da pripravi upravljavce viličarjev na vse situacije in scenarije.

Kako lahko uporabite simulator viličarjev?

Jungheinrich simulator viličarja je idealen za usposabljanje za vožnjo. Poleg tega vam je lahko v pomoč pri izbiri novih zaposlenih in poenostavi letno usposabljanje vaših upravljavcev viličarjev o varnosti. Simulator vozila lahko uporabljate gospodarno in na več načinov:

Naučite se varno upravljati viličar s pomočjo VR simulatorja.

Usposabljanje bodočega upravljavca s simulatorjem viličarja je tako obsežno in strokovno kot usposabljanje v živo. Interaktivne ravni programske opreme VR omogočajo vadečemu, da vadi samostojno. Ker simulira okolico skladišča, ki ste jo zahtevali, se lahko usposabljanje izvaja v realnih pogojih.

Picture Fahrzeugsimulator Inline

S simulatorjem VR prihranite čas in denar, hkrati pa vzdržujete kakovostno usposabljanje:

  • Oprema je varnejša od usposabljanja v živo, ker operater in drugi zaposleni niso ogroženi.
  • Prihranite dragocen skladiščni prostor, ker ne potrebujete posebnega prostora za usposabljanje.
  • Vsa vaša vozila so na voljo za delo, saj za usposabljanje niso potrebna dodatna vozila.
  • Ne potrebujete dodatnega osebja za izobraževanje zaradi interaktivne programske opreme, ki ima stopnje usposabljanja za začetnike in napredne upravljavce.

Izbira kandidatov: preizkusite njihove sposobnosti s simulatorjem vožnje.

Simulator viličarja je še posebej uporaben pri izbiri novih zaposlenih. Primernost kandidatov lahko preprosto preizkusite brez dejanskega izpita vožnje. S programsko opremo VR lahko preprosto simulirate različne vsakodnevne situacije. Na primer, lahko določite sposobnost kandidata za delo na višini, ne da bi ga dejansko dvignili na višino.

S simulatorjem vožnje je postopek izbire veliko hitrejši in enostavnejši kot pri dejanskem vozilu. Poleg tega kandidate zaščitite pred nesrečami, vozila pa pred poškodbami. S tem, da veste, ali je vaš novi zaposleni res primeren za vožnjo viličarjev, lahko potencialno prihranite denar!

Picture Fahrzeugsimulator Simulator Letno varnostno usposabljanje s simulatorjem viličarja.

Vaša zakonska obveznost je, da svojim zaposlenim zagotovite letno usposabljanje o varnosti. Z uporabo simulatorja VR lahko to nalogo opravite hitreje in lažje.

Ne samo, da simulator viličarja omogoča enostavno načrtovanje in izvajanje, ampak tudi oprema samodejno beleži varnostno usposabljanje. Ta funkcija je pomembna in uporabna v primerih, ko lahko pride do nesreče.

Vaše prednosti na kratko:

  • Realistična vozniška izkušnja zahvaljujoč 4-osni premični platformi.
  • 3D zvok za popolnoma pristne zvočne učinke.
  • Prepoznavanje rok: skozi slušalke VR lahko vidite svoje roke in lahko delate z virtualnimi paketi.
  • Vozilo za vadbo in krmilni elementi ustrezajo dejanskemu upravljanju vozila.
  • Programska oprema za usposabljanje je tako realna kot vadba v živo.

Prednost simulatorja VR je tudi to, da je povezljiv z drugo opremo. Tako lahko več uporabnikov skupaj trenira v istem okolju. Simulirate lahko celotne delovne procese in s tem svoje pripravnike optimalno pripravite na različne situacije v realnem življenju. Z izobraževalnim kompletom lahko osebje za usposabljanje vnese določeno simulacijo prek slušalk VR in poda navodila in podporo.

Picture KVD Servicepreis

Jungheinrich simulator viličarja ima Service Management nagrado.

Leta 2019 je Jungheinrich osvojil Service Management nagrado, ki jo nemško združenje za pomoč uporabnikom podeli vsako leto. To dokazuje, da je simulator viličarja Jungheinrich v tem letu predstavljal najboljšo inovacijo na področju storitev. V fazah usposabljanja z velikim povpraševanjem, ko ni na voljo trenerjev ali vozil, vam simulator vožnje pomaga pri zagotavljanju obveznega usposabljanja. Simulator viličarja zagotavlja strokovno usposabljanje, tudi če so v skladišču le omejeni viri in prostor.

Izvedite več o našem simulatorju viličarjev. Kontaktirajte nas.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?