+386 1 561 04 95 Direktna številka servisne službe Servis
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Baterije in nakladalniki
Vedno v polni pripravljenosti

Upravljanje z energijo

Jungheinrich ponuja popolne storitve za svoje električne viličarje. Tako lahko delo poteka nemoteno.


 

Jungheinrich nadomestne baterije.

Hitro in učinkovito.

Je kar naenkrat zmanjkalo baterije pri vašem viličarju? Brez skrbi - imamo obsežen servisni paket: od zagotavljanja nadomestnih ali najemnih baterij do nasvetov glede nege, preverjanje stanja baterij in samih baterij do njihovega vzdrževanja ali sledenja pravilne uporabe.

Jungheinrichov servis za polnilnike poskrbi za kontrolo in zagotavljanje funkcionalnosti vaših polnilnikov, da se vaše baterije ne bodo poškodovale med ciklom polnitve in ostale dolgoročno popolnoma funkcionalne.

Jungheinrich Li-ion nadgradnja.

Večja zmogljivost vaše flote.

Naj vaši viličarji uživajo v novi moči -  enostavno s storitvijo Li-ion nadgradnje. Kot pionir v intralogističnem sektorju z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo baterij ponujamo najnovejše prednosti litij-ionske tehnologije. To omogoča,  večji čas delovanja in energetsko učinkovitost v primerjavi s svinčenimi baterijami.

Jungheinrich powerSCAN.

Nadzor nad vašo Li-ion baterijo.

Jungheinrich powerSCAN pomeni, da vaši viličarji vedno delajo s polno močjo in jih lahko nastavite za optimalno uporabo. Pregled Li-ion baterije redno in celovito preskuša vire energije: to vključuje letno storitev za oceno ravnanja z baterijo, posodobitve programske opreme in vizualne preglede stanja akumulatorja, polnilca in vozila. Na ta način Li-ionska baterija v vašem viličarju vedno ohranja visoke zmogljivosti, tudi dlje od garancijskega obdobja.

Jungheinrich energetsko svetovanje.

Izboljša delovanje vaših viličarjev.

Bi radi nadgradili svojo floto viličarjev z Li-ion tehnologijo? Enostavno! Naši strokovnjaki pripravijo individualno prilagojen energetski koncept s celostnim energetskim posvetovanjem - z  analizo obstoječih sistemov, ustvarjanjem energetskih profilov in konceptom optimiziranega polnjenja. Preklopite zdaj in izkoristite obsežno moč naše Li-ion tehnologije.

Jungheinrich servis polnilnikov.

Vedno v pogonu.

Vaši viličarji so z dobro delujočim polnilcem ves čas v polni zmogljivosti. Poskrbimo za preverjanje in zagotavljanje funkcionalnosti vaših polnilcev, kar pomeni, da se vaše svinčene ali Li-ionske baterije med polnilnimi cikli ne poškodujejo in delujejo v celoti.

Jungheinrich servis baterij.

Za več moči in dolgotrajno delovanje.

Za učinkovito delovanje v vsakem trenutku potrebujete zanesljive dobavitelje energije, kar baterije Jungheinrich zagotovo so. Poskrbimo za preverjanje baterije, čiščenje akumulatorja in redno vzdrževanje baterije.

Vaše prednosti:

  • Kompetenca proizvajalca
  • Podaljševanje življenjske dobe baterij in polnilnikov
  • Stopnjevanje varnosti in zmogljivosti vaših vozil
  • Največja zanesljivost za upravljavce
  • Skladnost z vsemi predpisi 
  • Dolgoročna naložbena zaščita za viličarje, baterije in polnilnike
  • Inšpekcijska oznaka
  • Podrobno poročilo o preizkusu polnilnika

Radi vam svetujemo. Stopite v stik z nami!


Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik


Imate vprašanja?