+386 1 561 04 95 Direktna številka servisne službe Servis
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Zdravje in varnost

Varnostne rešitve družbe Jungheinrich

Jungheinrich zaščita 360°
Na katerem koli področju, kjer ljudje delajo tesno s stroji, je varnost izrazito pomembna. Ne samo na posameznih področjih, temveč tudi s celovitim pogledom na celotno skladiščno okolje. Zato vam ponujamo številne rešitve, izdelke in storitve, ki znatno povečajo varnost vaših intralogističnih procesov. Kajti več varnosti pomeni več moči, hkrati pa tudi manj stroškov.

Content Varnost 2a Dobro zaščiten na vseh območjih skladišča.

Z zaščito 360 stopinj družbe Jungheinrich krijete pet nevarnih območij v skladišču: naše varnostne rešitve ščitijo vaše zaposlene, blago in skladiščno opremo ter vaše stroje in podatke pred nesrečami in zlorabo. Pri tem vam bomo pomagali prepoznati nevarnosti, še preden se kaj zgodi in poskrbeli, da se boste tudi v prihodnosti z lahkoto soočali s tematiko varnosti.

Kompetentno svetovanje na področju varnosti

Rastoča kompleksnost in vse večja dinamika znotraj skladiščnih procesov poskrbita za povečan potencial nevarnosti med upravljanjem skladišča. S SAFEwalk družbe Jungheinrich lahko celovito izboljšate varnost svojega skladišča – s tem zmanjšate stroške in zaščitite vire svojega podjetja.

Varnost je na prvem mestu

Zaščita človeka je na naši lestvici pomembnosti na prvem mestu. Nudimo vam številne opcije vozil, ki bodo optimalno ščitile vaše sodelavce pred trčenjem z vozili in drugimi nesrečami. Poleg tega poskrbijo naša ergonomično oblikovana vozila za vašo dolgoročno razbremenitev in zdravje.

Vaše blago in njihova nepoškodovanost sta dva poglavitna dejavnika za uspeh vašega podjetja. Naši številni sistemi pomoči vam omogočajo optimalno zaščito in zagotovitev varnosti in produktivnosti. S tem prihranite čas in stroške. 

Poškodovana skladišča predstavljajo tveganje za zaposlene, vozila in skladiščeno blago. Da bi zagotovili varnost v vaših skladiščih in preprečili drago škodo, naši strokovnjaki poskrbijo za odpravo tveganj, ki jih je mogoče izračunati.

Za zagotavljanje dolgoročne razpoložljivosti svojih vozil je treba poskrbeti za redno vzdrževanje in popravila. Tudi preprečevanje nesreč in škod zaradi izvajanja sil je pomemben vidik pri zaščiti vašega vozila.

Za zaščito svojih dragocenih družbenih podatkov in informacij pred zlorabo in izgubo vam nudimo certificirane rešitve za zagotovitev varnosti. Naši visokokvalificirani strokovnjaki za informatiko zagotavljajo popolno prilagojenost izdelkov na potrebe vašega podjetja.

Imate vprašanja?