+386 1 561 04 95 Direktna številka servisne službe Servis
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage SAFEwalk
Kompetentno svetovanje na področju varnosti

SAFEwalk

Rastoča kompleksnost in vse večja dinamika znotraj skladiščnih procesov poskrbita za povečani potencial nevarnosti med upravljanjem skladišča. S funkcijo SAFEwalk družbe Jungheinrich lahko usmerjeno izboljšate varnost svojega skladišča – s tem zmanjšate stroške in zaščitite vire svojega podjetja.

Kompetentno svetovanje na področju varnosti

Ker ni dovolj, da upoštevamo samo nekatera območja nevarnosti, si pri storitvi SAFEwalk prizadevamo za celovit pristop, s katerim pokrivamo vse pomembne varnostne vidike. Med ogledom vašega skladišča posebej usposobljeni zaposleni družbe Jungheinrich skupaj z vašo pooblaščeno osebo za varnost natančno preučujejo naslednja področja:

  • Kvalifikacija in primernost voznika viličarja.
  • Oprema in uporaba vozil za talni transport.

  • Celotno okolje skladišča.

Na podlagi našega standardiziranega kontrolnega seznama je mogoče zanesljivo odkriti možne deficite varnosti. Nato boste prejeli koristna priporočila za optimizacijo svojega skladiščnega okolja. Glede na velikost skladišča traja SAFEwalk približno od 2 do 3 ure. To ne vpliva na vaše delo v skladišču in se lahko nadaljuje nemoteno.

Stage SAFEwalk (1)

Prednost za vaše podjetje:

  • Večja varnost za sodelavce.
  • Povečana učinkovitost z manj izpadov in prekinitev.
  • Višje zadovoljstvo kupcev zaradi manj številnih škod na blagu.

  • Dolgoročna stroškovna varnost s preventivnim dejanjem.

Ali želite po SAFEwalku povečati varnost svojih zaposlenih, strojev in skladišč? Seveda vam bo Jungheinrich stal ob strani od vsega začetka, ki se začne z načrtovanjem do konca realizacije. Rade volje vam svetujemo.


Kontaktirajte nas za individualno ponudbo:

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Stopite v stik

Imate vprašanja?