Stage Vaše rešitve

Vaše rešitve

Jungheinrich je vodilni ponudnik rešitev za vsa področja notranje logistike. S celovitim portfeljem talnih transportnih vozil, logističnih sistemov in storitvami zagotavljamo, da dobi vsak optimalno rešitev, ne glede na panogo ali velikosti družbe. Naša posebna odlika je, da se ukvarjamo s posameznim skladiščnim okoljem in specifičnimi industrijskimi zahtevami. Prava rešitev je namreč vedno individualna.

Prilagojene rešitve vašim zahtevam

Kratki cikli naročanja, manjše velikosti lotov, hitrejši dobavni roki: zaradi vedno večjih zahtev trga so avtomatizirana skladišča učinkovita rešitev. Vaše prednosti: večja prepustnost, večja hitrost in varnost pri pretoku materiala in enostavno upravljanje različnih nosilcev tovora.


Širok portfelj za vse logistične naloge

Kratki cikli naročanja, manjše velikosti lotov, hitrejši dobavni roki: Zaradi vedno večjih zahtev trga so avtomatizirana skladišča učinkovita rešitev. Vaše prednosti: večja prepustnost, večja hitrost in varnost pri pretoku materiala in enostavno upravljanje različnih nosilcev tovora.

UČINKOVITOST V GIBANJU

Kot kompetenten partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo vašim potrebam prilagojen logistični sistem, s katerim boste ekonomičnost svojega skladišča popolnoma samodejno avtomatično povečali.

Kot celovit dobavitelj intralogističnih rešitev s široko paleto storitev, ki vključujejo inovativne in zanesljive izdelke, natančne in prefinjene procesne verige ter izjemno podporo, se osredotočamo na zadovoljstvo strank.
Imate vprašanja?