customer cases Hero Image

Študije primerov

Kot celovit dobavitelj intralogističnih rešitev s široko paleto storitev, ki vključujejo inovativne in zanesljive izdelke, natančne in prefinjene procesne verige ter izjemno podporo, se osredotočamo na zadovoljstvo strank.

Ne glede na vaše specifične zahteve ali industrijski sektor - bomo sodelovali z vami, da bi oblikovali prilagojeno, rešitev za premagovanje vaših intralogističnih izzivov. Naše stranke zaupajo v naše strokovno znanje in izkušnje, kar lahko preberete v naših povratnih informacijah.
Sveži impulzi za vaše logistične procese

Pri elektronskem trgovanju na področju maloprodaje in veleprodaje od logističnih procesov dandanes vsi pričakujejo hitrost, fleksibilnost in stroškovno učinkovitost. Ponujamo vam prilagojene rešitve za zahteve notranje logistike 4.0.

Fitnes za vašo dobavno verigo

Avtomatizacija, hitrost in fleksibilnost odločajo v industriji živil o prihodnosti. Da boste lahko pravočasno izdelali in distribuirali hrano, pijačo ali živalsko krmo, smo razvili prilagojene rešitve notranje logistike: učinkovito, higiensko in varno.

Postopkovna optimizacija s sistemom

V času globalizacije je iskanje zunanjih izvajalcev stroškovno učinkovito in nekaj povsem običajnega. Podpiramo vas z obsežnim portfeljem za optimizacijo svoje blagovne in dobavne verige do vam prilagojenih rešitev avtomatizacije.

Avtomatiziran za večji uspeh

V težki industriji, kovinarstvu in strojništvu se proizvajalci za prihodnost pripravljajo s celovitim mrežnim povezovanjem. Mi k temu pripomoremo z intralogističnimi rešitvami.


Opremljen za prihodnost v proizvodnji vozil

Električna mobilnost in avtonomna vožnja. Individualizirana proizvodnja vozil v tovarnah in multinacionalne dobavne verige: avtomobilska industrija doživlja ravno fundamentalne preobrate. Že danes dostavlja Jungheinrich domišljene intralogistične rešitve za proizvodnjo vozil v industriji 4.0.

Od eksplozijske zaščite do avtomatizacije

Največja hitrost z največjo mero varnosti – to so pomembne zahteve za intralogistične procese v kemični in farmacevtski industriji. Če napak ne tolerirate, vam nudimo prave in napredne rešitve.

Imate vprašanja?