Stage Živila in pijače

Živila in pijače

Fokus na logistiki v prehranski industriji: fitnes za vašo nabavno verigo

V industriji hrane in pijač so odločilni dejavniki za logistične procese hitrost, prilagodljivost in higiena. Da boste lahko živila in pijače pravočasno proizvedli in jih učinkovito distribuirali, vam nudimo rešitve notranje logistike za vsako potrebo in velikost: ročne paletne vozičke do avtomatičnega logističnega sistema.

AVO, the spice specialist

Taste and technology are the secrets to the success of AVO, the spice specialist. The company has invested in our automated guided vehicle system with the objective of being able to guarantee increasing flexibility, efficiency and superior Service.

Complete solution for the Arla Foods warehouse

Arla Foods is one of the largest dairy co-operatives in the world. A compact storage system in this Danish warehouse in Holstebro, ensures that all available space is used efficiently.

Ecologically conceived warehouse

Environmental protection is important to the Swiss company - from selecting natural ingredients to production to logistics. The central warehouse is built using clay. Processes are as environmentally friendly as possible.

Greater efficiency due to compact storage systems

There was no more space available for the 25 million kilograms of breadcrumbs produced every year by Dutch company ECS Paneermeel. We were able to provide the necessary storage space and also improve efficiency with a multi-depth storage system.

Drive-in racking for cold storage.

As the largest producer of ice creams and frozen desserts in Slovenia, Incom is focused on quality and innovation. Naturally, Incom turned to Jungheinrich to find the perfect solution for its cold-store racking requirements.

Graditi na osnovi kompetence: Rešitve za zahtevne

Živilska industrija s hrano, pijačo in živalsko krmo je eden največjih tržnih segmentov logistike. In je zahtevna. Zmogljiva logistika živil, kot smo jo razvili kot eden izmed najbolj izkušenih in inovativnih ponudnikov rešitev na področju logistike in notranje logistike, ima kot poglavitne komponente pri oblikovanju verige živil celovito verigo informacij in dobav, inovativne tehnologije in visoko kakovostne storitve. 

Kaj imate na agendi: Ali želite optimalno izkoristiti vse potenciale digitalizacije? Ali se zanašate na omrežno povezavo, preglednost in maksimalno učinkovite procese v skladišču? Želite vedeti, kako lahko internet stvari spodbuja vaše poslovne modele? Odgovore nato nudi že zdaj avtomatizacija in maksimalna hitrost. V ta namen imamo za vas pripravljene individualne, nastavljive, učinkovite in fleksibilne rešitve za skladišče in komisioniranje. In to za vsako velikost podjetja in, če je treba, tudi popolnoma avtomatizirano in inteligentno nadzorovano z Jungheinrichovim sistemom upravljanja skladišč. Ne glede na to kaj izberete, dobite 100-odstotno higieno, čistost in varnost. Vse iz ene roke. 

Centralna posvetovalnica: Kompletna rešitev od vodje tehnologije.

Specialne rešitve za avtomatična skladišča za drobne dele poskrbijo za hiter in neposreden dostop do majhnih delov za živila, medtem ko samostojno vozeča električna vozila za talni transport v paletnem regalu poleg precejšnjega prihranka časa zagotavljajo tudi optimalno stopnja prostorske rabe. To velja tudi za pokvarljiva živila v hladilnicah, kjer vam Jungheinrichovi regalni sistemi omogočajo, da izkoristite vsak kvadratni meter. Sistem visokih regalov, ki se uporablja predvsem pri elektronskem poslovanju v živilski industriji, so idealno primerni za hitri pretok blaga večje količine artiklov, pri čemer se lahko potek razvija popolnoma avtomatično. Širok izbor visoko zmogljivih paletnih vozičkov in vozil za talni transport dopolnjuje ponudbo izdelkov. Na zahtevo lahko delujejo samostojno in se prek omrežja povežejo s celotno logistično infrastrukturo in centralno upravo. 

Fleksibilnost je adut: Logistika živil za vsako potrebo

Avtomatizacija ima pozitiven vpliv na vašo logistično bilanco stanja. Ker vam prihrani čas, energijo in denar. Poleg tega povečuje vašo fleksibilnost pri ravnanju s sezonskimi nihanji ponudb in povpraševanja. Tudi nakladalni viličarji, vozila za talni transport in druga skladiščna tehnologija na osnovi najema vam pomagajo pri povečanju aktivnosti poslovnega modela in ohranitvi konkurenčnega stanja.

Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?