Stage Trgovina na drobno in trgovina na debelo

Trgovina na drobno in trgovina na debelo

Visok tempo in fleksibilnost v kombinaciji z optimalno stroškovno učinkovitostjo so osnovne zahteve za maloprodajne in veleprodajne logistične procese. Predvsem razcvet elektronske trgovine in poslovanja zahteva inteligentne rešitve za vsako stranko. Šteje vsaka minuta.

Earthquake-proof and efficient

Birner is the largest dealer of vehicle spare parts in Austria. A distribution warehouse was part of a new logistics strategy. It just happens to lie in earthquake zone 4. We provided an impressive, modern concept. Nothing can shake the warehouse any more.

Keller & Kalmbach

Keller & Kalmbach is one of the leading service providers in C-parts management. We constructed and expanded the central warehouse in Hilpoltstein for the Munich-based Company.

E-commerce shipping process efficiently automated

For an American e-commerce pioneer, we automated the transport and put more reliability into the process.

Svet se vrti hitreje - tudi vaše blago.

Naše stranke s področja trgovine na drobno in debelo pričakujejo zaradi vse pogostejšega spletnega trženja dvoje – pospešene intralogistične procese za čedalje krajše čase dostave in vračanja. In dodatna razširljivost pri sezonskih ali akcijskih konicah prodaje. Oba skupaj zahtevata najvišjo možno elastičnost procesov v skladišču in visoko tehnologijo pri komisioniranju.

Ali iščete celovito rešitev z možnostjo prilagoditve velikosti paketa? Distribucijski center z neomejeno uporabo vseh kanalov za vse prihajajoče tipe naročil? Potem ste zaradi naših prilagojenih, logističnih rešitvah za maloprodajo in veleprodajo na pravem mestu.

Intralogistika 4.0 – z Jungheinrichom na prehitevalnem pasu.

V času logistike 4.0 vam nudimo popolno rešitev s Jungheinrichovim sistemom za upravljanje skladišča (angl. warehouse management system), ki je izredno zmogljiva programska oprema. Preslika vse procese od sprejema do izdaje blaga in lahko vodi na primer (delno) avtomatizirano ozkopasovno skladišče s samovozečimi transportnimi sistemi kot da bil začaran. To vam prihrani čas in denar.

Druge prednosti našega logističnega sistema, ki je bil razvit za maloprodajne in veleprodajne trgovine: priprava polnih in mešanih palet skladno s potjo, ki jo mora opraviti za skladiščenje, upoštevanje dostave istega dne/naslednjega dne ali profesionalno manipulacija pri visoki kvoti vračil izdelkov. Naše ergonomske rešitve na področju komisioniranja zagotavljajo optimalno izkoriščenost prostora in večjo varnost v skladišču. 

Našo ponudbo zaokroži široka paleta zmogljivih in energetsko učinkovitih dvižnih vozičkov palet in nakladalni viličarji. Inovativni visokoregalni viličar EKX 516 je na primer neobčutljiv na slaba tla in prinaša večjo varnost in zmogljivost pretoka blaga v vašem skladišču z ozkimi hodniki. Seveda so vsa naša vozila za talni transport v času zelene logistike na voljo z inovativno litij-ionsko tehnologijo - za še več moči in učinkovitosti. Vse to, da lahko hitreje reagirate v maloprodaji in veleprodaji in napredujete.


Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?