+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Proces avtomatizacije 4
UČINKOVITOST V GIBANJU

Procesi avtomatizacije

Kot kompetenten partner za avtomatizacijo načrtujemo in dobavimo logistični sistem, prilagojen vašim potrebam, s katerim boste povečali ekonomičnost svojega skladišča.

Partner, ki združuje vsa strokovna znanja

Avtomatizacija je lahko prava pot do večje učinkovitosti in fleksibilnosti v skladišču. Toda vsaka strojna oprema ne vodi samodejno do uspeha. Najbolj učinkovit je sistem, ki je individualno prilagojen vašim potrebam in se s pravilno stopnjo avtomatizacije zlije z vašimi poslovnimi procesi. Naši strokovnjaki za avtomatizacijo poudarjajo tri najpomembnejše korake na poti do učinkovite rešitve.

Content automation process

V 3 korakih do prilagojene rešitve avtomatizacije.

Kot nosilec posla vam svetujemo in vas spremljamo korak za korakom na poti k fleksibilni in zmogljivi avtomatizirani rešitvi. Proces je pregleden, zanesljiv in dinamičen - zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam pri avtomatizaciji intralogističnih procesov v številnih panogah.

Content Proces avtomatizacije 1

Načrtovanje in projektiranje. Avtomatizacija se začne s poslušanjem.

Da bi določili optimalno stopnjo avtomatizacije za vas, najprej  analiziramo vaše individualne zahteve v zvezi s pretokom materiala in informacij. Z uporabo različnih metod, kot so analize materialnih tokov, sistemskih predstavitev ali postavitev CAD, primerjamo dejansko in zahtevano stanje na pregleden način in odkrivamo optimizacijske potenciale. Na podlagi tega med grobim načrtovanjem preverimo različne alternativne rešitve in jih ovrednotimo s poslovnega vidika. Cilj je vedno doseganje maksimuma učinkovitosti in fleksibilnosti vaših procesov. Po odločitvi za optimalno rešitev se začne podrobno načrtovanje. Z visoko stopnjo podrobnosti bomo vizualizirali vaše prihodnje procese, določili potreben proračun in določili natančen razpored izvajanja. Pri tem nismo pozorni le na vaše trenutne rezultate procesov notranje logistike, temveč tudi na dolgoročne. Ker želite ostati prilagodljivi, že od samega začetka načrtujemo preprosto razširljivost in prilagodljivost vašega avtomatiziranega skladiščnega okolja.


Content Proces avtomatizacije 2

Dobava in sistemska integracija. Avtomatizacija od analize do zadovoljstva. 

Od samega začetka vas spremlja Jungheinrichov koordinator, ki s pomočjo strokovnih in preizkušenih metod vodenja projektov zagotavlja učinkovit potek in natančno uresničitev vsakega procesnega koraka. Tesno usklajevanje in redno spremljanje sestankov z nadzornikom projekta ter vsemi sodelujočimi zagotavlja optimalno izmenjavo informacij. To zagotavlja visoko stopnjo preglednosti in varnosti med celotnim potekom projekta, vključno s predajo vašega sistema na ključ, pri čemer poskrbimo, da komunikacija med sistemi, ki so bodisi ročni bodisi polavtomatski ali popolnoma avtomatizirani, poteka usklajeno in harmonično.


Content Proces avtomatizacije 3

Servis in podpora. Avtomatizacija s perspektivo.

Da bi vaš avtomatizirani sistem dosegel trajno visoko raven učinkovitosti, vam stojimo ob strani tudi po zaključku projekta s celovitimi storitvami in podporo za logistične sisteme. Z edinstvenim, tesno povezanim omrežjem servisnih služb ter svojo službo za pomoč smo vedno blizu in pripravljeni pomagati, ko nas potrebujete. Več kot 4.700 servisnih inženirjev po celem svetu skrbno in zanesljivo opravlja vzdrževanje, kontrole in inšpekcijske preglede. S seboj imajo vedno ustrezne nadomestne dele. Naša telefonska linija za podporo je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Da bodo vaši avtomatizirani sistemi ostali trajno zmogljivi, tudi vaše zaposlene lahko usposobimo za učinkovito in varno upravljanje vašega sistema.


Bi radi izvedeli več o prilagojenih rešitvah vašim potrebam?


Content automation with jungheinrich 2

Avtomatizacija skladišča

Content automation with jungheinrich 3

Rešitve za vsako panogo, narejene po meri.

Naj si bo to pri novih sistemih, modernizaciji ali nadgradnji obstoječih sistemov – s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju notranje logistike smo pri avtomatizaciji njihovih procesov svetovali že številnim majhnim, srednjim in velikim podjetjem po vsem svetu in jih kot glavni nosilec posla spremljali med celotnim potekom projekta.


Večja zmogljivost, fleksibilnost in nadgradnja: kako pridete z avtomatiziranim skladiščem do učinkovitega in varnega blagovnega toka in materiala.

Avtomatična rešitev za vozilo in popolni avtomatični transport stav središču našega samovozečega transportnega sistema (AGV).

Bi radi dvignili učinkovitost skladišča na višjo raven?

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Imate vprašanja?