Stage Proces avtomatizacije 4
UČINKOVITOST V GIBANJU

Procesi avtomatizacije

Kot kompetenten partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo vam prilagojen logistični sistem, s katerim boste ekonomičnost svojega skladišča avtomatično povečali.

Partner, ki združuje vsa strokovna znanja

Avtomatizacija je lahko prava pot do večje učinkovitosti in fleksibilnosti v skladišče. Toda vsaka rešitev ne vodi samodejno do uspeha. Najbolj učinkovit je sistem, ki je individualno prilagojen vašim potrebam in se s pravilno stopnjo avtomatizacije harmonično umesti v vaše okolje. Naši strokovnjaki za avtomatizacijo pojasnjujejo, kaj šteje v uspešen projekt avtomatizacije, tako da zagotavlja učinkovitost v gibanju.

Content automation process

V 3 korakih do prilagojene rešitve avtomatizacije.

Kot nosilec posla vam svetujemo in vas spremljamo korak za korakom k fleksibilni in zmogljivi rešitvi za avtomatizacijo. Proces je pregleden, zanesljiv in energičen - zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam pri avtomatizaciji intralogističnih procesov v številnih panogah.

Content Proces avtomatizacije 1

Načrtovanje in projektiranje. Avtomatizacija se začne s poslušanjem.

Da bi našli optimalno stopnjo avtomatizacije za vas, analiziramo najprej vaše individualne zahteve v zvezi s pretokom materiala in informacij. Z uporabo različnih instrumentov, kot so analize materialnih tokov, sistemskih predstavitev ali postavitev CAD, vam razkrijemo dejansko in zahtevano stanje na pregleden način in odkrivamo optimizacijske potenciale. Na podlagi tega preverimo med grobim načrtovanjem različne alternativne rešitve in jih ovrednotiti, predvsem s poslovnega vidika. Cilj je pri tem vedno doseganju maksimum učinkovitosti in fleksibilnosti za vaše procese. Po odločitvi za optimalno rešitev se začne podrobno načrtovanje. Z visoko nadrobno stopnjo bomo vizualizirali svoje prihodnje procese, določili potreben proračun in določili natančen razpored izvajanja. Pri tem nismo pozorni le na vaše trenutne rezultate procesov notranje logistike, temveč tudi na dolgoročne. Ker želite ostati vedno prilagodljivi, načrtujemo od vsega začetka preprosto razširljivost in prilagodljivost vašega avtomatiziranega skladiščnega okolja.


Content Proces avtomatizacije 2

Realizacija in sistemska integracija. Avtomatizacija od analize do zadovoljstva. 

Kot nosilec posla vas spremljamo pri tem z osebno kontaktno osebo, ki koordinira vse udeležene delovne sklope in pri tem vedno ohrani pregled. S pomočjo strokovnih in preizkušenih metod vodenja projektov zagotavlja učinkovit potek in natančno uresničitev vsakega procesnega koraka. Tesno usklajevanje s svojim lastnim vodjem projekta in redno spremljanje sestankov z nadzornikom projekta ter vsemi sodelujočimi zagotavlja optimalno izmenjavo informacij. To ustvarja visoko stopnjo preglednosti in varnosti med celotnim potekom projekta, vključno s predajo vašega sistema na ključ, pri čemer je poskrbljeno, da poteka delovanje med sistemi, ki so bodisi ročni bodisi polavtomatski ali popolnoma avtomatizirani, med seboj usklajeno in harmonično.


Content Proces avtomatizacije 3

Servis in podpora. Avtomatizacija s perspektivo.

Da bi vaš avtomatizirani sistem dosegel trajno visoko raven učinkovitosti, vam stojimo tudi po zaključku projekta še naprej ob strani s celovitimi storitvami in podporo za logistične sisteme. Z edinstvenim, tesno povezanim omrežjem servisnih služb in svojo službo za pomoč smo vedno blizu in pripravljeni vam pomagati, ko nas potrebujete. Naši servisni inženirji, ki jih je več kot 4700 po vsem svetu, skrbno in zanesljivo opravljajo vzdrževanje, kontrole in inšpekcijske preglede in imajo s seboj vedno ustrezne nadomestne dele. Naša telefonska linija za podporo je na voljo 24 ur na dan in sedem dni v tednu in prevzame za vas nadzor nad sistemom. Da bodo ostale vaši avtomatizirani sistemi trajno zmogljivi, usposabljamo tudi vaše zaposlene za učinkovito in varno delovanje vašega sistema.Bi radi izvedeli več o prilagojenih rešitvah vašim potrebam?


Content automation with jungheinrich 2

Avtomatizacija skladišča

Content automation with jungheinrich 3

Rešitve za vsako panogo, narejene po meri.

Naj si bo to pri novih sistemih, modernizaciji ali nadgradnji obstoječih sistemov – s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju notranje logistike smo pri avtomatizaciji njihovih procesov svetovali že številnim majhnim, srednjim in velikim podjetjem po vsem svetu in jih kot glavni nosilec posla spremljali med celotnim potekom projekta.


Večja zmogljivost, fleksibilnost in nadgradnja: kako pridete z avtomatiziranim skladiščem do učinkovitega in varnega blagovnega toka in materiala.

Avtomatična rešitev za vozilo in popolni avtomatični transport stav središču našega samovozečega transportnega sistema.

Bi radi dvignili učinkovitost skladišča na višjo raven?

Imate vprašanja?