+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Programska oprema in informacijsko-tehnološki sistemi

Programska oprema in informacijsko-tehnološki sistem

Za omrežno povezavo oz. izmenjavo podatkov poskrbijo sistem za upravljanje skladišča, vmesna programska oprema ter logistični vmesnik. So prilagodljivi in jih je mogoče posodobiti. Tako prihajata Industrija 4.0 in internet stvari (angl. Internet of Things (IoT)) tudi v vaše skladišče.

Optimalno povezan z omrežjem

Enostavna digitalizacija in povezava v omrežje: Jungheinrichov logistični vmesnik za optimalno komunikacijo med vozili, opremo skladišča in prog. opremo.

Serija 2: od analognega k digitalnemu

Jungheinrichov sistem za upravljanje skladišča serija 2 ponuja preprosto in stroškovno učinkovito rešitev za optimalen nadzor malih in srednje velikih skladišč. 

Jungheinrichov WMS sistem za upravljanje skladišča

Industrija 4.0 za vaše skladišče: Jungheinrichov WMS sistem za upravljanje skladišča zagotavlja optimalne procese – individualna in celovita rešitev.

Kompletno integriran

Jungheinrich ponuja integracijo SAP Extended Warehouse Management (EWM) kot kompletno rešitev za kompleksna skladišča. Načrtovanje, optimizacija, realizacija in podpora - kot močan partner imamo najboljši paket storitev za podjetja s čisto SAP-IT strategijo.

Imate vprašanja?