+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Regalni sistemi

Regalni sistemi

Regali: nosilna sila v skladišču

Optimalno načrtovani regalni sistem je hrbtenica vašega skladišča. Kot ponudnik kompletov lahko za vas vedno najdemo optimalno rešitev na področju regalov – od statičnih preko dinamičnih regalnih sistemov do kompleksnih, avtomatiziranih skladiščnih sistemov.

Celostne rešitve za vaš regalni sistem

Kompetenca pri razvoju regalnih sistemov za zaščito temelji predvsem na izkušnjah. Jungheinrich daje že 60 let poudarek na lasten razvoj, individualne rešitve in najvišjo kakovost. Rezultat je širok portfelj za skladiščenje palet, zabojnikov, pladnjev, kartonov ali dolgih izdelkov. Prednost: z regalnimi sistemi povečamo vašo skladiščno zmogljivostjo. Pri tem smo si zastavili visoke cilje: kot ponudnik kompletov želimo skupaj z vami realizirati optimalno rešitev na področju regalov. To so lahko statični ali dinamični regalni sistemi, prefinjeni, kompleksni ali popolnoma avtomatizirani sistemi za shranjevanje. Točno to, kar potrebujete vi in vaše stranke za poslovni uspeh.

Učinkovit, varen, nadgradljiv: skladiščna oprema, s katero napredujete

Vaše skladišče potrebuje trden temelj, da preraste sam sebe. Dimenzioniranje regalnega sistema optimizira učinkovitost celotnega toka materiala. K tem spada na primer hitrejša zmogljivost pretoka blaga zaradi povezave s sistemom Jungheinrich za upravljanje skladišča.

Pri tem se uporablja domišljena visoka tehnologija. To je mogoče videti v popolni interakciji našega kompaktnega skladiščnega sistema »Shuttle«. Sestavljen je iz kompaktnih kanalnih skladiščnih sistemov in samodejno vozečega se »Shuttla«, t. i. vozičkom UPC (angl. Under Pallet Carrier (UPC)). Obe komponenti vključujeta opcijske varnostne sisteme, ki zagotavljajo čim večjo zaščito za ljudi in stroje: na vozičku UPC je integriran sistem za zaščito oseb. Dodatno neposredno ob regalu nudimo stacionarni sistem za zaščito oseb. Princip je preprost: inteligentna lahka pregrada zagotavlja, da se v primeru nevarnosti samodejno ustavi.

Drug primer za optimizirano skladiščno opremo so mobilni pomični paletni regali. Ti elektronski drsni regali prinašajo dvojno dodano vrednost. Povezava s sistemom za upravljanje skladišča prihrani čas in prostor. V vsakem bloku se namreč odpira le en ozek hodnik, zato je na voljo bistveno večja površina za regale (do 90 odstotkov v primerjavi s konvencionalnimi regali za paletirano blago). Poleg tega omogoča kombinacija – sistem s premičnimi regali in regalni viličar – znatno višjo zmogljivost pretoka blaga. Za kar koli se boste odločili: naši regalni sistemi v povezavi z našimi vozili za talni transport so idealni za optimizacijo vaših skladiščnih procesov in vašega pretoka blaga.

Vse za večjo učinkovitostjo: oprema vašega skladišča je celostna rešitev

Za dimenzioniranje vašega delno ali popolno avtomatiziranega regalnega sistema v skladu z vašimi potrebami imamo rešitev, ki vključuje sistemom za upravljanje skladišča. S tem ste idealno opremljeni za uskladiščenje palet, zabojnikov in pladnjev, škatel ali dolgih izdelkov. Dobite popolno sistemsko rešitev: celovito načrtovanje skladišča, ki razume regale in vozila za talni transport kot logistični sistem in so med seboj delovno usklajeni.

Vašim individualnim zahtevam se posvečamo med celotno projektno fazo – od analize, optimizacije vašega obstoječega sistema, optimalnega projektiranja novega sistema do implementacija in uspešne predaje. Samo logistični sistemi, ki so popolnoma prilagojeni obratno-ekonomskim procesom, predstavljajo odločilno konkurenčno prednost. Zagotovimo vam, da so vsi sistemi med seboj prepleteni in optimalno sodelujejo. Za to uporabljamo svoje izkušnje in kompetence, ki smo jih pridobili pri načrtovanju, projektiranju, vodenju in zagonu več tisoč skladišč po vsem svetu.

Imate vprašanja?