Stage Logistika

Logistika

V času globalizacije je iskanje zunanjih izvajalcev stroškovno učinkovito in nekaj povsem običajnega. Podpiramo vas z obsežnim portfeljem za optimizacijo svoje blagovne in dobavne verige do vam prilagojenih rešitev avtomatizacije.

HelloFresh dishes up with Jungheinrich.

To deliver more than 21 million meals annually, HelloFresh Australia relies on our agile hire and service package. The worldwide leading supplier of cooking boxes with fresh, local ingredients particularly praises the high responsiveness and flexibility in the customer relationship.

Ponudnik storitev Rudolph Logistik

Podjetje Rudolph Logistik izvaja celovite logistične rešitve v različnih panogah. Z uporabo naših avtomatsko vodenih transportnih sistemov je doseglo optimizacijo procesov.

Varni postopki in preprosta integracija

Logistično podjetje Wahl & Co iz Bielefelda je našemu strokovnemu znanju in izkušnjam zaupalo pri gradnji svojega novega visokoregalnega skladišča. Pohvalimo se lahko z visoko kakovostjo naših viličarjev in preprosto integracijo v obstoječi IT-sistem.

Velik vozni park za učinkovit pretok blaga

Logistično središče na 20 hektarjih površine v lasti družbe pfenning logistics GmbH v Heddesheimu sloni na uporabi naših viličarjev. Obsežen vozni park šteje 88 viličarjev, ki omogočajo delovanje z rekuperacijo energije in so zato izjemno učinkoviti.

Optimizirano komisioniranje

V podjetju GLX Global Logistic Service je bilo s sodobno celovito rešitvijo za notranjo logistiko poskrbljeno za odpravo ozkih grl in znatno povečanje zmogljivosti skladiščenja.

Eno skladišče – jekleni regali z maso 600 ton

Družba Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG upravlja najsodobnejše neživilsko skladišče za komisioniranje in polnjenje. Gre za skladišče za oskrbo celotne skupine Migros, njegovo jedro pa sestavljajo Jungheinrichovi paletni regali in viličarji.

Pallet and order-picking warehouse under one roof.

Jungheinrich implemented an innovative combination of high-bay and small parts warehousing for globally operating pump manufacturer KRACHT, where automated conveyor technology and intelligent control through the Jungheinrich WMS ensure maximum efficiency in all warehouse and order-picking processes.

Vse za varen proces za prihodna obdobja

Krajši dobavni roki, večji cenovni pritisk, čedalje bolj kompleksne zahteve glede distribucije - logistikastoji pred zahtevnimi izzivi. Leto za letom je treba v industriji najti nove možnosti za prihranek, da si zagotovimo konkurenčnost v globaliziranem svetu. Z nami se lahko opremite za varno prihodnost.

Pomagali vam bomo pri namestitvi stroškovno učinkovite, časovno krajše in fleksibilne procese. Vedno pod premiso nemotečega in brezhibnega logističnega procesa, pri katerem je varnost vašega kadra stalno v ospredju. Naša visoko zmogljiva informacijsko-tehnološka infrastruktura vam zagotavlja učinkovitost in preglednost, na primer pri brezhibnim sledenju pošiljk.

Ali se morate premagati različne nosilce tovorov in se soočate s čedalje večjo raznolikostjo izdelkov? Ponujamo vam in vsem logističnim partnerjem prilagojene rešitve in smo vam zaradi svoje tesno povezane storitvene mreže vedno na voljo.

Od avtomatizacije do prihranka energije

Logistika je zapletena, vendar najde vedno znova nove rešitve, ki so specifične za določeno panogo. Zato je obseg tehnoloških in postopkovnih izvedb skoraj neizčrpen. Skladišča z visokimi regali ali z ozkimi hodniki zagotavljajo nekaterim strankam optimalno izkoriščenost prostora in možnost hitrega odvzemanja blaga. Za druge logistične odjemalce so naša avtomatska skladišča za drobne dele tisti, ki jih vodijo do uspeha. V kombinaciji z našim sistemom za upravljanje skladišča in pionirskimi informacijskimi rešitvami je mogoče mnoge procese (delno) avtomatizirati. 

To pomeni, da lahko poteka vaša logistika okrog 24 ur na dan z minimalno nastavitev osebja, kar prihrani stroške, je varnejše kot prej in vedno maksimalno učinkovita. Toda tudi naši zmogljivi in po potrebi popolnoma elektrificirana vozila za talni transport in naši samovozeči transportni sistemi vam pomagajo pri optimizaciji svojih procesov. Vse to naredimo, da nastavimo svoje procese za prihodnost za enoto logistika 4.0: ekonomsko, varno in maksimalno učinkovito.

Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?