+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Najem Jungheinrich viličarja
Blog - najem viličarja

Najem viličarjev - glavne prednosti

Razmišljate o najemu viličarja? Gre za zelo priljubljeno storitev, ki se je poslužuje vedno več podjetij.

Najem viličarjev – glavne prednosti za vaše podjetje

Razmišljate o najemu viličarja? Gre za zelo priljubljeno storitev, ki se je poslužuje vedno več podjetij. Omogoča nižje stroške ter takojšnjo uporabo viličarja. Če naštejemo le nekaj izmed možnosti, ko pride v poštev najem viličarja – nenadna okvara obstoječega viličarja, sezonska nihanja zasedenosti ali nepričakovano veliko naročilo.

Najem viličarjev za mlada podjetja

Najem viličarja se bo odlično obnesel tudi takrat, če kot mlado podjetje šele začenjate s svojo dejavnostjo. Na samem začetku podjetniške poti je običajno precej stroškov, zato je najem smiselna odločitev. Kasneje, ko podjetje uspešno postavite na noge, pa se lahko odločite tudi za nakup viličarja.

Najem viličarjev vključuje tudi širok izbor opreme

Izposojevalci viličarjev imajo običajno na voljo več različnih modelov za najem. Viličarji se lahko uporabljajo za prevoz standardnih palet, ni pa nujno. Včasih se morajo premikati po zelo ozkih hodnikih, zato je pomembna njihova velikost in dodatna oprema.

Četudi je treba včasih opraviti težavno delo na prostem ali na klasičen način skladati, pa naj bo to nekaj sto kilogramov ali več ton blaga, ki jih je treba preložiti s paletnim viličarjem, komisionirnim viličarjem ali z viličarjem za ozke hodnike, boste vedno dobili ustrezni viličar glede na vaše potrebe in želje.

Najeti je možno tako dizelske kot električne viličarje. Prvi se uporabljajo zunaj zgradb, saj izpušni plini, ki se sproščajo v prostoru, lahko resno ogrožajo zdravje zaposlenih. Električni modeli so bolj vsestranski, tudi baterija zagotavlja veliko ur delovanja. Gre za vedno pogostejšo opremo skladišč, kjer tovrstni viličarji delujejo predvsem v notranjosti skladišča.

Stage Najemni viličar

Najem viličarjev z možnostjo testiranja

Ko se podjetnik odloči za nakup enega viličarja, ga bo uporabljal mesece ali celo leta. Za menjavo v novejši model je treba vložiti več denarja. Najem viličarja je zato odlična rešitev za ljudi, katerih potrebe se skozi čas spreminjajo.

Za najem viličarjev se lahko odločite tudi v primeru, če nameravate kupiti svoj viličar, pa ne veste, kateri tip viličarja se bo najbolje obnesel. V tem primeru imate možnost testirati določen model ter izbrati tistega, ki zagotavlja največjo funkcionalnost v vašem podjetju.

Najem viličarjev z dodatnimi storitvami

Pogosto izposojevalci viličarjev ponujajo tudi možnost koriščenja dodatnih storitev. Le-te vključujejo  možnosti dostave vozila na navedeni naslov ali servisne oskrbe najetih viličarjev. V primeru poškodbe najetega viličarja bo najemnik poskrbel za njegovo popravilo. S tem se razbremeni lastnika podjetja. Hkrati pa se ne izpostavlja izpadom dela – poškodovanemu se čimprej dostavi drug viličar.

Najem viličarjev za različne namene

Najem viličarja je možen za poljubno časovno obdobje, od enega dneva naprej. Nekateri potrebujejo viličar le za nekaj dni, drugi ga najamejo za več let. Cena za en dan je običajno višja, če se odločite za kratkoročni najem. Sčasoma se strošek zniža, zato najem viličarja vsaj za nekaj mesecev postane zelo donosna rešitev.

Cena najema viličarja je odvisna tudi od tega, za kateri model se boste odločili. Zadnji modeli, ki so na voljo na trgu, so običajno dražji. Še vedno pa je njihov najem veliko bolj donosen kot nakup lastnega viličarja.

Najem novih viličarjev

Najem viličarja ima še eno prednost. Uporabniki prejmejo nove viličarje, opremljene z najbolj inovativnimi rešitvami, ki so na voljo na trgu. Profesionalni izposojevalci skrbijo, da svojim strankam ponudijo najkakovostnejšo opremo. Na ta način lahko uporabljate najnaprednejše viličarje, ne da bi morali porabiti od nekaj deset do celo nekaj sto tisoč eurov naenkrat. 

Vas zanima več?

Iščete viličarje za najem? Obrnite se na strokovnjake Jungheinrich za lažjo in pravilno odločitev!

VABLJENI K OGLEDU VILIČARJEV ZA NAJEM

Za dodatne informacije nas kontaktirajte!

Imate vprašanja?