+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Sistemi 2

Logistični sistem – prilagojene rešitve za vaš posel

Z avtomatizacijo in digitalizacijo se stopnjujejo zahteve glede oblikovanja kompleksnih procesov notranje logistike. Inteligentni logistični sistem z natančno prilagojenimi rešitvami je pri tem najboljša izbira. Zaradi svoje proizvodnje in delovnega okolja je primeren za izzive prihodnosti.

Inteligentna notranja logistika

Za vsak logistični izziv obstaja prava rešitev. Kot ponudnik sistema razvijamo skupaj z vami logistični sistem, ki je prilagojen vašim potrebam. In še več: kot vaš dolgoročni partner bo implementacija potekala natančno tako, ko ste si jo strateško in proračunsko predstavljali.

Varen in učinkovit transportni proces

Avtomatska rešitev za viličar in popolni avtomatski transport sta v središču našega samovozečega transportnega sistema. Zaradi inteligentnih komponent avtomatizacije lahko avtomatiziramo preizkušene standardne viličarje in jih individualno prilagodimo vašim zahtevam.

Avtomatizirane komponente

Možen je učinkovit, varen in prostorsko varčen transport blaga in materialov. Z našo transportno tehniko bodo vaši procesi delali s polno paro, in to na najožjem prostoru z veliko hitrostjo pri transportu palet in vsebnikov.

Avtomatizirajte svoj logistični uspeh

Ali vaš materialni tok ustreza povečanim zahtevam v času digitalizacije? Avtomatska skladišča oz. angl. Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) obvladujejo vedno krajše cikle naročanja, manjše serije in krajše dobavne roke.

Regalni sistemi

Regali so veliko več kot samo jeklo in železo. So ključ do optimalne zmogljivosti pretoka blaga. Pogoj je, da je regalni sistem načrtovan v skladu s potrebami.

Inteligentno povezan z omrežjem

Za omrežno povezavo oz. izmenjavo podatkov poskrbijo sistem za upravljanje skladišča, vmesna progr. opr. ter log. vmesnik. So prilagodljivi in jih je mogoče posodobiti. Tako prihajata Industrija 4.0 in internet (angl. Internet of Things (IoT)) tudi v vaše skladišče.

Imate vprašanja?