+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Horizontalni komisionirni viličar (1)

Horizontalni komisionirni viličar

Obremenljivi, varni in mnogostranski

Kakovostna obdelava, robustna konstrukcija in najvišja vrednost zmogljivosti: to je skrivnost, s katero je Jungheinrich postal vodilni na trgu. O tem pričajo znatni prodajni podatki in visoka stopnja zadovoljstva strank.

Naše ECE-serije 1, 2 in 3 so horizontalni komisionirni viličarji, zmogljivi delavni mehanizmi do druge regalne etaže. Prehodno območje k vertikalnim komisionirnim viličarjem je naša serija 1 EKS z višino prijema do 4,60 m.

Vaša ergonomična pot za višji obrat blaga na uro

Kljub svoji kompaktni dimenziji nudi ECE prostoren voznikov sedež in številna praktična območja za odlaganje na sprednjem pokrovu in naslonjalu. S svojimi 2,4 m dolgimi vilicami upravljajo horizontalni komisionirni viličarji do tri palete s težo do 2,5 ton. Njegov 8–milimetrski jekleni okvir in ščitnik okvirja na sprednjem pokrovu zagotavljata potrebno varnost. Prilagodite horizontalne komisionirne viličarje glede na potrebe svoje uporabe! To zagotavljamo s številnimi dodatnimi opcijami.

Baterije za večizmensko delo

S svojimi različnimi zasnovami baterij do 620 Ah poskrbimo, da se naša vozila ne utrujajo, četudi se uporabljajo v več izmenah. Naše litij-ionske baterije (240 Ah ali 360 Ah) omogočajo možnost kratkotrajnega hitrega in vmesnega polnjenja. Znatno večja stopnja učinkovitosti prav tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Content Horizontalni komisionirni viličar 4

Samo številka 1 je dovolj dobro za vaš kamp.

Z ECE-jem je preprosto bolje komisionirati.

Jungheinrich ECE je številka 1 med horizontalnimi komisionirnimi stroji. ECE vas bo prepričal že v svoji standardni izvedbi zaradi optimalne vrednosti zmogljivosti, odlikovanja »Red Dot Award«, večfunkcijskega volana jetPILOT in povečanega udobja med vožnjo. Inteligentne funkcije, kot je na primer daljinska rešitev easyPILOT-a, dodatno povečajo komisionirno zmogljivost. Naj si bo z napredno litij-ionsko tehnologijo ali s preizkušeno standardno svinčeno kislinsko baterijo - odločite se za Jungheinrichov ECE, da boste kos vsakodnevnim in individualnim zahtevam.


Vaša prednost enote ECE:

Št. 1 je oddaljen samo en telefonski klic!!

Dogovorite si danes za oseben termin za posvet.


jetPILOT

Content ECE 4a
Content Horizontalni komisionirni viličar Red Dot 2

Prvovrstna vožnja je standardna - zahvaljujoč ECE z jetPILOT-om.

Boljši občutek pri vožnji. Več varnosti med vožnjo. Večja učinkovitost in več veselja med vožnjo. Vse to kombinira preizkušen večfunkcijski volan jetPILOT. Naša najboljša prodajna komanda je bila leta 2016 nagrajena z odlikovanjem Red Dot Designa kot »Najboljši med najboljšimi« (angl. »Best of the Best«). Individualno višinsko nastavljiv večfunkcijski volan združuje vse prednosti krmiljenje z ročico in volanom in nudi krmiljenje, ki ustreza avtomobilu, brez nepotrebnega časa za prilagajanje.

Vaše prednosti jetPILOTa:

 • Standardna oprema v vsakem ECE.
 • Intuitivno in udobno upravljanje kot v vozilu ter varna ustavitev.
 • Razbremenitev tilnika in hrbtenice pri vožnjah v ovinkih.
 • Enoročno upravljanje in avtomatično vračanje krmilnega obroča pri vožnji naravnost.
 • Možnost prestavljanja skladno z individualno telesno višino.


Content ECE kampanja 6a

easyPILOT: naredi št. 1 še bolj učinkovito

ECE z easyPILOT-om je najučinkovitejša rešitev glede komisioniranja na trgu. Zaradi inteligentne daljinske rešitve easyPILOT-a imate proste roke, prihranite čas in se lahko osredotočite na komisioniranje. Izberite po potrebi med novim easyPILOT-om Follow in easyPILOT-om Control. Z easyPILOT-om Follow vam sledi ECE korak za korakom, da boste lahko komisionirali še bolj učinkovito. Medtem vam nudi easyPILOT Control različne inovativne možnosti daljinskega krmiljenja svojega ECE-ja. S tem je mogoče poenostaviti procese in povečati komisionirno zmogljivost do 30 % na uro.

Prednosti easyPILOT-a:

 • Stopnjevanje učinkovitosti do 30 % več odjemov na ura.
 • Optimiran in poenostavljen proces pri komisioniranju.
 • Preprosto in intuitivno upravljanje.
 • Brez prehoda menjava med načinoma vožnje easyPILOT in jetPILOT.
 • Visoka varnost za upravljavce in okolje zaradi bočnih signalnih luči, dnevnih LED-luči in zaščite pred trkom.
 • Visoka razpoložljivost: Vse naprave serije ECE so na voljo z easyPILOT-om.

Content Horizontalni komisionirni viličar 5

easyPILOT Follow – št. 1 kot stalni spremljevalec.

Z novim easyPILOTOM Follow vaše zmogljivosti ne bojo imele nobenih meja več. Samodejno vzpostavljanje povezave med dvema napravama omogoča upravljavcu enostavno povezovanje z želenim vozilom med delovnim časom. V ta namen mora s seboj voditi le easyPILOT Follow Bar. Vozilo zdaj sledi vozilo samodejno pri gibu naprej in celo pri visokih obremenitvah preko 100 % varne povezave samo upravljavcu. Tako je vaše vozilo vedno na vaši strani in z njim dosegate optimalen rezultat komisioniranja.


easyPILOT Control - zahvaljujoč št. 1, vse pod nadzorom.


S krmilno enoto easyPILOT lahko dosežete več odvzemov na uro s samo enim premikom roke. Intuitivne možnosti upravljanja enot easyPILOT Control Bar, easyPILOT Control Band in easyPILOT Control s tipko vam omogočajo učinkovitejše komisioniranje. Enostavna dvojni in trojni dotik na nadzorni vrstici sproži gibanje enote ECE. Po posamični predhodno prosto nastavljivi razdalji se ECE samodejno zaustavi in se ravno takoj nemudoma zaustavi ko na rahlo dotaknete nadzorni vrstici. ECE je mogoče zanesljivo nadzorovati tudi preko Control Band na zapestju. Po dvakratnem pritisku in držanju gumba se vozilo premakne prehodno nastavljeno razdaljo in se nemudoma ustavi, ko izpustite gumb. Krmiljenje z upravljanjem s tipko dopolnjuje intuitivno upravljanje enote ECE. Uporaba puščic na daljinskem upravljalniku premakne številko 1 naprej in nazaj - idealna za kratke razdalje.


Content ECE kampanja
Content ECE kampanja (1)

Z litij-ionsko tehnologijo družbe Jungheinrich lahko prehitite tekmece: maksimalna zmogljivost z do 20 % manjšo porabe energije. Trikrat daljša življenjska doba. Izredno kratek čas polnjenja. Brez vzdrževanja. Znižajte TCO svoje flote z bistveno manjšimi obratovalnimi stroški.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?