+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Nakladalni viličar

Čelni viličar

Čelni viličar – učinkovit vsestranski talent

Čelne viličarje lahko uporabljate v skoraj vsakem skladišču, saj so se izkazali kot resnični vsestranski talenti. Naj si bo kot kompaktna električna izvedba ali z izjemno zmogljivim izgorevalnim motorjem – vsekakor pa boste z izborom enega od naših čelnih viličarjev z nizko porabo goriva našli odlično rešitev za svoje skladišče.

Čelni viličar za vsako potrebo

Ali iščete veliko zmogljivost, ki pa mora biti istočasno zelo ekonomična? Naši viličarji nudijo oboje. Z njimi lahko fleksibilno in zanesljivo prevažamo predmete do cilja v hali in na dvorišču. Zaradi visoke nosilnosti premore čelni viličar tudi težka bremena: brez težav dvigne do pet ton. 

Čelni viličar: električen ali z izgorevalnim motorjem?

Naša ponudba vključuje električne viličarje in viličarje z izgorevalnim motorjem. Izberite najboljši tip za vaše skladišče!

V skladišču z ozkimi hodniki boste dosegli najboljše rezultate z našimi električnimi čelnimi viličarji v kompaktnem dizajnu. Zaradi inovativne tehnike trifaznega toka jih odlikujejo še vozne lastnosti, zmogljivost pretoka blaga in stroški vzdrževanja. Regenerativno zaviranje viličarjem priskrbi dodatno energijo, tako da lahko z eno samo polnitvijo baterije opravijo še več dela. 

Z našimi dizelskimi in plinskimi viličarji se zanašate na robustne, zanesljive in izrazito močne viličarje. Nudijo nosilnost od 1,6 do 5 ton, kar zagotavlja največjo učinkovitost. Kljub temu dela čelni viličar izredno tiho in ergonomično. Če je treba v vašem skladišču velikokrat zamenjati smeri, priporočamo viličar s hidrostatičnim pogonom. Na daljših progah pa veliko bolje vozijo s hidrodinamičnim menjalnikom.

ODLIČNA ZMOGLJIVOST Z MINIMALNIM VPLIVOM NA OKOLJE

Naši električni viličarji so še posebej primerni za uporabo v zaprtih prostorih. So izjemno okretni in energetsko učinkoviti z do 20 odstotkov manjšo porabo energije.

Izredna zmogljivost celoten čas

Izjemna moč: viličarji z dizelskim pogonskim pogonom. Njihovi robustni, visoko zmogljivi motorji so industrijsko preizkušeni in dosegajo dolgo življenjsko dobo. 

Tiho delovanje in manj emisij.

Obstajata dve različici plinskega pogona: hidrodinamični in hidrostatični pogon. Zaradi manjših emisij se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih.

Pogosta vprašanja o viličarjih:

Imate vprašanja?