+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Assistenzsysteme
Genialne rešitve. Učinkovito delovanje.

Jungheinrich asistenčni sistemi

Desetletja izkušenj so vložena v našo bogato ponudbo asistenčnih sistemov. Vsaka posamezna rešitev je bila izpopolnjena do zadnje podrobnosti - vse v imenu zagotavljanja večje učinkovitosti za vaše podjetje in večje varnosti za ljudi, stroje in blago.


Prava rešitev za vsako situacijo:

Zaščite delo v skladišču.

Jungheinrich asistenčni sistemi so na voljo za lažje opravljanje vsakodnevnega dela in večjo varnost v skladišču. Poleg tega, da ščitijo človeka in stroje, tudi aktivno in prednostno ščitijo vašo skladiščno opremo, še posebej v izjemnih situacijah.

Več o  varnostnih rešitvah Jungheinrich za vaše skladišče:


Content_Picture_Assistenzsysteme_Safety_dummy

Dobra zaščita na vsakem koraku: curveCONTROL

Hitrost prehoda v vogalih je vodilni dejavnik tveganja za nesreče pri prevrnitvi: curveCONTROL samodejno prilagodi hitrost viličarja pri vožnji v ovinku, odvisno od tovora in kota krmiljenja: težji ko je tovor, počasnejša je hitrost v ovinku. To znatno zmanjša tveganje prevračanja ali zdrsa, hkrati pa poveča varnost skladišč za vaše zaposlene in tovornjake ter vaše blago.


Premik blaga je lažji in hitrejši.

Naši inovativni asistenčni sistemi zagotavljajo varnejše, hitrejše in stroškovno učinkovitejše delo v skladišču. 

Content_Picture_Assistenzsysteme_addedVIEW

Hitrejše ravnanje s tovorom: positionCONTROL

PositionCONTROL omogoča nastavitev prilagojenih višin za vsako skladišče. To pomeni krajša potovanja in optimizirane dvižne postopke ter skrajšan čas prilagajanja med postopki zlaganja in povečano razpoložljivost, kar prihrani čas in energijo. Z uporabo positionCONTROL povečate produktivnost do 15 %.


Učinkovita obdelava naročil.

Pametni asistenčni sistemi Jungheinrich povečujejo varnost v vašem skladišču, zaradi povezave s programsko opremo za upravljanje skladišč pa omogočajo tudi učinkovitejše procese skladiščenja, iskanje in naročanje naročil.

Content_Picture_Assistenzsysteme_Warehouse_navigation

Natančnost: warehouseNAVIGATION

Upravljavec viličarjev pri vsakem premiku išče pot med regali; tu se izkaže warehouseNAVIGATION. Na viličar posreduje pravilno lokacijo regala, ki se mu nato samodejno približa z natančno diagonalno vožnjo. To močno zmanjša obremenitev voznika, ki se lahko posveti funkciji dviganja. Rezultat je večja natančnost izbire v kombinaciji s povečanjem zmogljivosti pretoka do 25 %.


Izjemno znanje je osnova za praktične rešitve.

Naše razvoj temelji na celovitem razumevanju intralogistike. Seznanjeni smo s posameznimi izzivi, ki jih postavlja vsaka panoga in aplikacija. Le s tem znanjem lahko učinkovito povečamo učinkovitost in varnost v skladišču.

Jungheinrich ustrezno identificira problematična področja in ponuja optimalno rešitev v obliki prilagojenega sistema pomoči. Uporabljeno tehnologijo narekujeta njena primernost in praktičnost. Enostavni sistemi brez nadzornega posredovanja so prav tako pomembni kot visokotehnološki asistenčni sistemi s celovitimi senzorji in zapleteno oceno signala.

Drugi asistenčni sistemi, zaradi katerih bo vaše skladišče varnejše.

Drugi asistenčni sistemi, zaradi katerih boste blago hitreje in lažje premikali.

Drugi asistenčni sistemi, s katerimi boste učinkoviteje obdelali naročila.

Kontaktirajte nas za ponudbo po vaši meri!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Stopite v stik

Imate vprašanja?