Stage Regalno dvigalo za visokoregalno skladišče
S tempom do najvišje zmogljivosti pretoka blaga

Regalno dvigalo paleta

Velika hitrost in precesija pri uskladiščenju in izskladiščenju sta v avtomatičnem paletnem skladišču alfa in omega. Samo z napravami, ki so optimalno usklajene z vašim skladiščem, je mogoče doseči najvišjo zmogljivost pretoka blaga pri maksimalni rabi prostora.

Povečanje kapacitete v avtomatičnem paletnem skladišču

Hitrost in učinkovitost sta odločilna, če želite doseči najvišjo zmogljivost pretoka blaga. Avtomatična paletna skladišča pokažejo svojo pravo zmogljivost najbolje, kadar je treba blago uskladiščiti ali pretovoriti med večizmenskim delom (24 ur na dan, 7 dni v tednu) in/ali veliko izdelkov na omejenem prostoru. Regalni sistem, programska oprema in vse uporabljene naprave morajo pri tem idealno sodelovati. Zato naj opravi načrtovanje in izvedbo vašega avtomatskega paletnega skladišča izkušen strokovnjak, kot je Jungheinrich.

Raba prostora na najvišjem nivoju

Avtomatična paletna skladišča so možna v obliki vgradnega skladišča ali prosto stoječega silosnega skladišča z višino do 45 m. Stopnja prostorske rabe je s tem izreden visoka. Mesto za postavitev palet, ohišij z rešetkami in individualnih nosilnih sistemov lahko nosijo breme do 7,5 t. V enojno globoki, dvojno globoki ali večkratni globoki izvedbi so ta skladišča primerna za skoraj vse vrste blaga. Kot standardna temperatura skladišča, kot temperaturno vodeno skladišče ali kot hladilniška skladišča do –35 °C.

Prekladanje blaga se bo začelo hitreje odvijati 

Posebne visokohitrostne regalna dvigala poskrbijo v avtomatskem paletnem skladišču za tempo pri uskladiščenju in izskladiščenju vašega blaga. Z nosilnostjo do 7,5 t se premikajo hitro in hkrati tudi natančno – pri največji energetski učinkovitosti. Tako izkoristijo regalna dvigala optimum vašega avtomatiziranega paletnega skladišča.

Vključno z razširljivostjo: regalna dvigala, ki so sposobna se ovinkasto premikati

Medtem ko se premikajo regalna dvigala, ki so vezana na en posamezni etažni hodnik regala, samo v enem regalnem etažnem hodniku, upravljajo po ovinkih premikajoča se regalna dvigala naenkrat kar več regalnih etažnih hodnikov: Uporabljena je polna kapaciteta skladišča. Za večjo zmogljivost pretoka blaga je mogoče vključiti dodatne naprave skladiščni sistem. Sistem za menjavo hodnika zagotavlja hiter in varen prenos upravljalne plošče. Stroški za nadzorne elemente, položajni regulatorji, varnostne naprave ali pomožne naprave za zamenjavo tračnic odpadejo.

Načrtovanje in izvedba avtomatskega skladišča palet iz ene roke

Ne glede na to, ali gre za prevzem blaga, izdajo blaga, regalne sisteme, različne postaje ali transportne sisteme: Rede volje analiziramo skupaj z vami predhodno vaše individualne transportne strukture, poiščemo ustrezne rešitve za optimizacijo vaših potekov procesa in skupaj z vami načrtujemo optimalno uporabo vašega avtomatičnega paletnega skladišča. 


Imate vprašanja?