+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Avtomatično paletno skladišče

Avtomatsko skladišče za drobni material

Pri avtomatskem skladišču drobnega materiala je produktivnost odvisna od hitrosti, natančnosti in energijske učinkovitosti. Regalni sistem, programska oprema, horizontalni in vertikalni transporterji ter najpomembnejše – regalno dvigalo – tvorijo optimalen sistem.

Srce avtomatiziranega skladišča za drobne dele

Najmočnejša skladišča za drobne dele v svojem razredu – z največjo zmogljivost pri pretoku, izkoriščenosti prostora in energetski učinkovitosti. Žerjav, regalni sistemi, tehnologija transportnih sredstev in programska oprema delujejo v popolni harmoniji za dosego istega cilja: večja učinkovitost. 


small parts storage Zahtevne rešitve z visoko zmogljivostjo pretoka blaga in optimalno izrabo prostora

Učinkovito shranjevanje majhnih delov je vedno tako dobro, kot so povezani procesi in posledični kazalci uspešnosti. Ali se zahtevajo kratki časi dostopa, visoki produktivnost in optimalna uporaba prostora ter neposreden dostop do vsakega izdelka? Avtomatična skladišča za drobne dele so zasnovane za izredno varčno izrabo prostora pri uskladiščenju drobnih delov v vsebnikih, kartonih ali policah. Vaše blago je v tem sistemu uskladiščeno na kotnih nosilcih ali policah, pri čemer je izkoriščena polna višine stropa do 25 metrov. Nosilnost znaša pri tem do 300 kilogramov. 


Avtomatič Automated miniload warehouse na skladišča za drobne dele - za širok portfelj uporabe

Glede skladiščenja drobnih delov v skladišču drobnih delov lahko pride za vas v poštev enkratno globoke izvedbe in večkrat globoke izvedbe, kot na primer za skladišče nadomestnih delov, skladišče za komisioniranje in začasno skladišče ali pa kot distribucijsko skladišče ali distribucijski centri. Avtomatična skladišča za drobne dele so lahko zasnovana za obratovanje pod normalnimi temperaturami ali pa temperaturno vodeno ter kot hladilniško skladišče do –30°.


Najboljša rešitev za vaše zahteve 

Avtomatična skladišča za drobne dele so tako individualna, kot so vaše zahteve.  Da bi za vaše zahteve lahko poiskali optimalno rešitev, analiziramo skupaj z vami vaš tok blaga in materialne enote, strukturo transporta ter potek procesa in izdelamo ustrezno zasnovo za skladišče, ki je usklajena z vašimi potrebami.

Regalna dv smart stacker cranes for miniload warehouse igala najnovejše generacije 

Naše pametna regalna dvigala v avtomatskem skladišču drobnih delov zagotavljajo največjo hitrost in natančnost ter izjemno zmogljivost. Zaradi njihove dosledno lahke zasnove in inovativnega dizajna s posebej nizkimi pristopnimi razdaljami lahko optimalno izkoristite razpoložljivo količino. Nastala zavorna energija je v napravi shranjena v tako imenovanem SuperCap-u, od koder je nato doveden nazaj pogonskemu sistemu za poslednje postopke pospešitve. Modularna konstrukcijska zasnova omogoča poleg tega fleksibilno prilagoditev sistema na svoje individualne zahteve v skladišču.


Popolno delovanje skladišča

Infografika prikazuje, kaj je pomembno pri skladiščih za drobne dele, da vse komponente popolnoma sodelujejo.

Več o tem

UČINKOVITOST V GIBANJU

Kot kompetenten partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo vašim potrebam prilagojen logistični sistem, s katerim boste ekonomičnost svojega skladišča popolnoma samodejno avtomatično povečali.

automatic mall storage warehouse

Rešitve po meri za vsak sektor.

Novi objekti, posodobitev ali širitev obstoječih objektov: imamo dolgoletne izkušnje z intralogistiko smo svetovalcem po svetu svetovali številnim malim, srednje velikim in velikim podjetjem za avtomatizacijo njihovih procesov, medtem ko so glavni izvajalci za celotno podjetje. trajanja njihovih projektov.

Našli bomo najboljše rešitve za vas!

Imate vprašanja?