+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Ponudnik sistema
Inteligentna notranja logistika za vaše skladišče

Ponudnik sistema z izkušnjami

Na podlagi celovitega znanja o procesih razvijamo ne glede na raven avtomatizacije logistični sistem, ki je vam prilagojen. In tako dvignemo skupaj z vami vašo učinkovitost in produktivnost na popolnoma novo raven.

Sistematično povečati učinkovitost in produktivnost

Inteligentno notranjo logistiko razumemo kot najboljše medsebojno delovanje med človekom, strojem, programske opreme in individualnim okoljem skladišča. Kot majhno in srednje veliko podjetje ali globalno podjetje s kompleksnimi skladiščnimi okolji in visoko stopnjo avtomatizacije imate od tega korist. Ker, če se lotimo učinkovitosti in produktivnosti na sistematičen način – ob pomisleku seveda na celoten sistem, se pojavijo popolnoma novi potenciali. Pravilna rešitev ni vedno na voljo pri avtomatizaciji. Za vas oblikujemo po meri blagovni tok in materialni tok v vašem skladišču: preko ročnih, polavtomatiziranih ali avtomatiziranih procesov – točno tako, kot ga potrebujete.

Content Ponudnik sistema Najboljši znamka logistike

Najboljša znamka v logistiki

Pri izbiri »Najboljša logistična znamka« stoji Jungheinrich glede naklonjenosti bralcev visoko na lestvici.

"Ne gre le za učinkovitost, ampak tudi za trajnost."

Prvorazreden skladiščni sistem nastanejo na podlage tesnih sodelovanj med družbami

Zanesite se pri svojem projektu na kompetentnega partnerja, trajnostne koncepte za inteligentno rešitev, kot tudi na prvovrstne storitve in podporo. Na tej poti, od prvega svetovanja o materialnem toku, preko logističnega načrtovanja in projektiranja do realizacije sistema vam stojimo vseskozi ob strani. Kot nosilec posla vas spremljamo pri tem z osebno kontaktno osebo, ki koordinira vse udeležene delovne sklope in pri tem namesto vas vedno ohrani pregled. In tudi po uspešnem zaključku projekta, se lahko zanesete na naš celovit poprodajni program z gosto mrežo naših lastnih servisnih servisov po vsem svetu - tako da je vaš obrat trajno na poti do uspeha in ostaja v prihodnosti varen.

Kakovost in zanesljivost pri vseh delovnih sklopih

Jungheinrich ima edinstveno izkušnje v logističnih sistemih po vsem svetu in celovit portfelj izdelkov. Od paletnih vozičkov, visokoregalnih viličarjev do regalnih dvigal in tehnike transporta. Za zagotavljanje kakovosti in zanesljivosti svojih rešitev proizvodnje in pripadajočega servisiranja odločilnih komponent notranje logistike ne prepustimo tretjim. Tako vas lahko zanesljivo, dolgoročno in brezkompromisno podpremo pri doseganju vaših podjetniških ciljev.

"Avtomatizacija stimulira učinkovitost."

Rešitev za avtomatizacijo – tako individualno, kot je vaše skladišče

V digitalnem svetu, kjer postaja tempo vedno hitrejši in se ritem gibanja blaga vedno hitreje spreminja, odloča skladna koreografija skladišča o vašem uspehu. Skupaj z vami bomo za vas našli pravo stopnjo avtomatizacije in optimalne komponente avtomatizacije. Kot partner na področju avtomatizacije vas spremljamo korak za korakom, od prve ideje in zagona do širitve skladišča in servisa.

V 3 korakih do prilagojene rešitve avtomatizacije.

Več o tem

Stage Projektne servisne storitve

Sistematična pot k več učinkovitosti.

Vas zanima logistični sistem po vaši meri?

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?