+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Transportna tehnika vsebnikov
Inteligentna modulna zasnova

Transportna tehnika zabojev

Avtomatizirana transportna tehnika zabojev je ključ do inteligentne avtomatizacije skladišča, maksimalne dinamike in integracijskega oblikovanja procesov. V povezavi z Jungheinrichovim sistemom za upravljanje skladišča se občutno poveča vaš materialni tok. 

Prevoz zabojev, kartonov, pladnjev in izdelkov do največ 50 kg

Storite vse za brezhiben materialni tok: napredna Transportna tehnika zabojev in kartonov vodi do napredne inovativne avtomatizacije skladišča, nadaljnje integracije strojev in priključka na učinkovite ter obsežne, optimizirane intralogistične procese. Tu je poudarek na transportu, razvrščanju, vključevanju in izključevanju blaga ter na shranjevanju zalog za primere nenadnih tržnih/proizvodnih sprememb in uskladiščenju materialov in blaga. Vse zato, da ostane vaša logistika vedno aktivna: učinkovito, varno in hitro.

Fleksibilni za vsak primer: modularna gradnja podjetja Jungheinrich

S transportno tehniko zabojev ste na prehitevalnem pasu. In to ni zgolj zaradi hitrosti transporta do 1,50 m/s. S pomočjo našega modularnega sistema odpira tudi popolnoma nove možnosti za avtomatizacijo skladišč in povezavo z največjimi stroškovno učinkovitimi intralogističnimi procesi. In to s čim manjšo potrebo po prostoru, vključno s premostitvami višinskih nivojev. 

S celotnim načrtovanjem do več učinkovitosti in ekonomičnosti

V povezavi z Jungheinrichovim sistemom za upravljanje skladišča vodi naša inovativna, po velikosti popolnoma prilagodljiva, Transportna tehnika zabojev vašo notranjo logistiko na novo, višjo raven. To celostno načrtovanje je dopolnjeno z našo ponudbo servisiranja. Zaradi manjšega števila vzdrževanj in visoke energetske učinkovitosti optimirate skupne obratovalne stroške svojega sistema. S tem vaša logistika ni le trajna in zanesljiva, temveč tudi vedno ekonomična.

Dvignite materialni tok na višjo raven - z našim avtomatiziranim sistemom

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Imate vprašanja?