Stage Transportna tehnika vsebnikov
Inteligentna modulna zasnova

Transportna tehnika vsebnikov

Avtomatična transportna tehnika vsebnikov je ključ do inteligentne avtomatizacije skladišča, maksimalne dinamike in integrativnega oblikovanja procesov. V povezavi z Jungheinrichovim sistemom za upravljanje skladišča se občutno poveča vaš materialni tok. 

Prevoz vsebnikov, kartonov, pladnjev in izdelkov do največ 50 kg

Vsi dati za brezhiben materialni tok: napredna Transportna tehnika vsebnikov in kartonov vodi do napredne inovacijske avtomatizacije skladišča, nadaljnje integracije strojev in priključka na učinkovite ter obsežne, optimizirane intralogistične procese. Tu je poudarek na transportu, razvrščanju, vključevanju in izključevanju blaga ter na shranjevanju zalog za primere nenadnih tržnih/proizvodnih sprememb in uskladiščenju materialov in blaga. Če želite, da ostane vaša logistika vedno aktivna: učinkovito, varno in hitro.

Fleksibilni za vsak primer: modularna gradnja družbe Jungheinrich

S transportno tehniko vsebnikov ste na prehitevalnem pasu. In to ni zgolj zaradi hitrosti transporta do 1,50 m/s. S pomočjo našega modularnega sistema odpirajo tudi popolnoma nove možnosti za avtomatizacijo skladišč in povezavo z največjimi ekonomskimi intralogističnimi procesi. In to s cim manjšo potrebo po prostoru, vključno s premostitvami višinskih skokov. 

S celotnim načrtovanjem do več učinkovitosti in ekonomičnosti

V povezava z Jungheinrichovim sistemom za upravljanje skladišča vodi naša inovacijska Transportna tehnika vsebnikov z možnostjo prilagoditve velikosti vaše notranje logistike na novo višjo raven. To celostno načrtovanje je dopolnjeno z našo ponudbo servisiranja. Zaradi manjšega števila vzdrževanj in visoke energetske učinkovitosti optimirate skupne obratovalne stroške svojega sistema. S tem vaša logistiki ni le trajna in zanesljiva, temveč tudi vedno ekonomična.

Dvignite materialni tok na višjo raven - z našim avtomatiziranim sistemom

Imate vprašanja?