+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Content Digitalizacija in povezava v omrežje 7
Digitalizacija in povezljivost z Jungheinrichom

Uigran orkester ni naključje.

Začnite z uvodno melodijo.

Digitalizacija in povezljivost sta orodje, ki ju potrebujete za učinkovitejše logistične procese. Toda, kdaj je najboljši čas za otvoritveno melodijo? V kolikšni meri ste "usklajeni" z idejo? Kot vodilni sistemski dobavitelj za pametne intralogistične rešitve trdno verjamemo, da lahko vsako podjetje, bodisi globalni igralec ali majhno ali srednje veliko podjetje, zdaj koristi od povezovanja in popolnega vodenja svojih procesov. To bo zagotovilo, da bodo podjetja ostala donosna in odporna na prihodnost, vse obenem.


Content Digitalizacija in povezava v omrežje 7

4 načela za popolnoma usklajeno skladišče.

Imamo štiri načela, ki vam omogočajo dostop do industrije 4.0.

Content Digitalizacija in povezava v omrežje 7

Preprostost

Mrežni sistem je lahko zapleten. Toda to ne bi smelo biti zapleteno.

Če želite oceniti rezultat, lahko simfonija izgleda neverjetno zapleteno, vendar pa predstava izžareva preprostost. Enako velja za digitalizacijo in povezljivost z Jungheinrichom. Naše celovito procesno znanje, skrb in pogumni pragmatizem postavljamo za poenostavitev izziva Industry 4.0 za vas. Od zasnove do izvedbe in vsakodnevnega delovanja.

Mnogi naši kupci menijo, da je enostavnost rešitev Jungheinricha eden od glavnih dejavnikov, ki jih motivirajo, da zdaj kritično skočijo v digitalno povezano prihodnost. Kot vodilni sistemski partner za celovite intralogistične rešitve trdno verjamemo, da pomembna tema ni prihodnja vizija Industry 4.0. Vprašanje je, kako lahko podjetja, od globalnih akterjev do malih in srednje velikih podjetij, uveljavijo pametno povezljivost za svoje procese, te procese izvajajo popolnoma in zagotovijo, da ostanejo donosna in hkrati dokazljiva. Skupaj s partnerjem se lahko zanesejo na tistega, ki zagotavlja stalno in dosledno svetovanje.

Content Digitalizacija in povezava v omrežje (6)


Prilagajanje

Ni ene prave rešitve, ampak prava rešitev za vas.


Vsak orkester je edinstven – to velja tudi za skladišča. Naše dolgoletne izkušnje in globok vpogled v številne različne realnosti skladišč in industrijskih panog po vsem svetu pomeni, da lahko natančno ocenimo zahteve vašega intralogističnega sistema. Osnova za naše prilagojene rešitve IT in avtomatizacije ni samo pogled na vaše skladišče, temveč tudi na celotno vrednostno verigo in morebitne napovedi sprememb. Da bi zagotovili, da se digitalno povezani stroji in procesi izplačajo za podjetja vseh velikosti, uporabljamo strojne platforme in komponente, ki so se v praksi izkazali in popolnoma prilagojeni vašim zahtevam. Modularna zasnova naših strojev in strojne opreme, kot tudi programske rešitve, pomeni, da so vaši intralogistični procesi odporni na prihodnost in imajo največjo stopnjo prilagodljivosti in hitre prilagodljivosti.

Content Digitalizacija in povezava v omrežje (2)


Avtomatizacija

Avtomatizacija je inovacija, ki se izplača.


Delno ali popolnoma avtomatizirani transportni trakovi nudijo velik potencial za optimizacijo v smislu procesnih časov in varnosti procesa, fleksibilnosti in zmanjšanja napak. Za pridobitev konkurenčne prednosti za vaše intralogistične procese boste potrebovali proces, ki se popolnoma ujema z vašimi posebnimi zahtevami. Zlasti zato, ker je treba manjše in manjše velikosti serij premakniti še hitreje in po nižji ceni.


Vendar pa ne bo vsaka rešitev za avtomatizacijo samodejno plačala. Stopnja uspešnosti bo odvisna od ravni avtomatizacije, ki je pravilna za doseganje vaših ciljev. Zato začnemo z analizo vaših individualnih zahtev in zagotovimo, da ročno, delno avtomatizirana in popolnoma avtomatizirana območja v vašem skladišču delujejo skladno. Kritični dejavnik je, da se vaša rešitev lahko hitro in prilagodljivo prilagodi, kadar je to potrebno: na primer med sezonskimi konicami, nihanjem povpraševanja, prihodnjimi izzivi ali obvladovanjem prihodnje rasti.


Naš trenutni avtomatizacijski sklop se giblje od avtomatiziranega vodenega vozila in transportne tehnologije do avtomatskih skladišč malih delov in paletnih skladišč, do združljivega Warehouse Management sistema, Jungheinrich WMS - "metronom", ki določa ritem. Kot glavni izvajalec vam nudimo podporo od faze projektiranja do izročitve tovarne na ključ. Prav tako smo tu, da po zaključku projekta pomagamo pri celovitih strokovnih storitvah in podpori.

Več o avtomatizaciji z Jungheinrichom.


Trije koraki do prilagojene avtomatizirane rešitve.

VEČ 

Content Digitalizacija in povezava v omrežje (3)



Vse iz enega vira

Nova kompozicija potrebuje zelo izkušenega dirigenta.

Kot zaupanja vreden partner z izkušnjami in predvidevanjem vam lahko zagotovimo vse ključne spretnosti, ki so potrebne za digitalizacijo in povezljivost za vaše skladišče iz enega vira. Osebni stik podjetja Jungheinrich bo za vas usklajeval vsa poslovna področja, hkrati pa bo vedno na voljo pregled. Od načrtovanja do prevzema na ključ in naprej. Mi smo tu za vas tudi po naročilu vašega sistema: s celovito mrežo inženirjev storitev za stranke po vsem svetu in celovite storitve, vse od enega ponudnika. Kot vodilni sistemski dobavitelj načrtujemo, gradimo in skrbimo za popolne skladiščne sisteme za vas, obenem pa zagotavljamo, da boste ves čas ostali zanesljivi. Proučujemo in razumemo procese in poslovna področja ter nenehno optimiziramo način dela skupaj - kot dirigent. Jungheinrichov pametni WMS pomaga pri tem, da deluje kot digitalni metronom

Content Digitalizacija in povezava v omrežje 6

Nastavitev ritma: Jungheinrich WMS.

Učinkovit vmesnik med vsemi poslovnimi področji.

Jungheinrich WMS nastavi utripanje v vašem digitaliziranem in priključenem skladišču. Ta zanesljiva, agnostična programska oprema, upravlja, nadzira in optimizira vaše skladišče, kar zagotavlja, da so vaši procesi učinkoviti in enostavni. Zanesljivost je eno izmed odločilnih meril. Jungheinrich WMS je zrela platforma, ki se nenehno izboljšuje, je vedno kompatibilna naprej in stalno raste skupaj z vašimi zahtevami na trgu. Ker je modularna, se lahko popolnoma prilagodi in se zato prilagodljivo prilagodi vašim prihodnjim spremembam. Tako kot dirigent zagotavlja, da se vsakdo v orkestru ves čas odlično igra skupaj. Več kot 250 podjetij iz številnih različnih gospodarskih panog po vsem svetu že ima koristi od učinkovitih skladiščnih procesov, ki jih dosegajo z uporabo Jungheinrichovega WMS. Za enostavno uvajanje v upravljanje digitalnih skladišč, za mala in srednje velika skladišča, ponujamo tudi Jungheinrich WMS Series 2 s standardiziranimi procesi, ki so se izkazali v praktični uporabi.

Več o WMS

Kako Jungheinrich WMS zagotavlja skladnost vsega v skladišču.

Content Digitalizacija in povezava v omrežje (7)

Jungheinrich WMS

Sistem za upravljanje skladišča Jungheinrich WMS nadzoruje lokacijo, količino in kakovost skladiščenega blaga. Jungheinrich WMS brez težav nadzoruje celoten proces. Vsi intralogistični procesi od prevzema blaga do dejavnosti skladiščenja in nakladanja so načrtovani in načrtovani bolj učinkovito in s tem stroškovno učinkoviteje.


Procesi upravljanja

Od „blaga v“ do „izvoza blaga“ imajo integrirani upravljalni procesi Jungheinrich WMS ključno vlogo v okviru skladišča. Sistem upravljanja skladišča Jungheinrich zagotavlja, da so procesi dolgoročno učinkoviti in enostavni - ter da so dosledno prilagojeni individualnim potrebam kupca.


Blago

Blago v skladišču vključuje procese, kot so zbiranje, dekonsolidacija, kontrola kakovosti in dejansko skladiščenje. Ohranjanje popolne interakcije v okviru skladišča pri zbiranju blaga ne vključuje samo Jungheinrich WMS, temveč tudi potrebne strojne komponente, kot so ročni skenerji, tiskalniki, radijski terminali ali mobilna delovna mesta.




Skladiščenje

Z Jungheinrich WMS so vse komponente skladišča povezane v omrežje in centralno usklajene, od regalov do tovornjakov do popolnoma avtomatiziranih sistemov in priključenih tehtnic, navijalcev ali podatkovnih radijskih terminalov. Kot glavni izvajalec Jungheinrich ponuja celovito rešitev, ki vključuje brezhibno integracijo usklajenih funkcij.


Blago ven

Območje izstopa blaga v skladišču vključuje nabiranje, prevzemanje, konsolidacijo, pakiranje in nakladanje. Jungheinrich WMS ponuja popolno orkestracijo vseh aktivnosti in na podlagi ustreznega skladiščnega objekta »prevodnik« konfigurira popoln potek dela.

Content Digitalizacija in povezava v omrežje

Donosno mreženje in popoln nadzor nad procesi

Digitalizacija in povezljivost sta vsakdanji pojav na mnogih področjih našega življenja. Kot strokovnjak za intralogistiko z več kot 60-letnimi izkušnjami vemo, da digitalizacija in povezljivost že imata pomembno vlogo v vašem skladišču. V tem smislu bo avtomatizacija ključna tehnika. Več informacij o tem od Hermann Ammermann, vodje logističnih sistemov v naši hčerinski družbi Bensheim.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

razvoj poslovanja

Stopite v stik


Digitalizacija in povezljivost
Uigrano skladišče ni naključje

Začetni z uvodnim taktom.

Več o tem

Imate vprašanja?