Stage Svinčeno kislinske baterije
Preizkušena kakovost za električna vozila

Svinčeno kislinske baterije

Izkoristite prednost preizkušene tehnologije v izvedbah s 24 V, 48 V in 80 V za vse vrste uporabe.

Naše svinčeno kislinske baterije so na voljo v standardnih izvedbah za lahke do težke uporabe ter z daljšimi servisnimi intervali za uporabo v majhnih in srednje zahtevnih pogojih. Profitirajte od visoke učinkovitost za ugodno ceno.

Robustna tehnika baterije za visoko zmogljivost, maksimalno zanesljivost in visok energijski produkt – zato stojijo naše zaprte standardne svinčene kislinske baterije v izvedbah s 24 V, z 48 V ter z 80 V za lahka ali težja dela. Zanašamo se na tekoči elektrolit in na dokazano tehnologijo cevi. Zaradi izvedbe pola s tesnim elektrolitom ostanejo baterije tudi dolgoročno nepropustne. Prav tako jih je enostavno vzdrževati zaradi popolnoma izoliranih privijačenih polov in povezovalnega gradnika med baterijskimi celicami.

Opcijske funkcije povečajo učinkovitost

Po izbiri je na voljo recirkulacija elektrolita: Zrak, ki je črpan v baterijo, premeša kislino baterije. Prednost je, da je mogoče baterije hitreje polniti. Poleg tega se zaradi manjše porabe vode zmanjšajo stroški vzdrževanja. Naše centralizirano polnjenje z vodo – Aquamatik, ki je na voljo tudi kot opcija, dodatno poveča učinkovitost baterij.

Svinčena kislinska baterija z podaljšanim intervalom servisiranja

Tudi svinčeno kislinska baterija s podaljšanim intervalom servisiranja za lahke do srednje težke uporabe je dobljiva v izvedbi z 24 V, 48 V in 80 V. Optimirano legirane plošče zmanjšajo poraba vode. To omogoča do 120 ciklov (polnilni/praznilni postopki) brez polnjenja vode. Vključuje tudi možnost cirkulacije elektrolitov in Aquamatik-e. 


Več o preizkušeni tehnologiji baterij za največjo učinkovitost.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?