Stage Tehnika polnjenja
Enostavno polnjenje

Vgrajeni polnilnik

Pri nas najdete vgrajene polnilce za uporabo pri 24 V in 48 V.

Visokofrekvenčna tehnologija zagotavlja nežno polnjenje v različnih razredih zmogljivosti - za vse sektorje ter za vse vrste baterij. Več kot 60 let izkušenj z električnimi pogoni smo vnesli v razvoj svojih vgrajenih polnilnih naprav.

Naši vgrajeni polnilniki, ki so idealni za uporabo brez zamenjave baterije, so na voljo tudi kot naprave za nošenje s seboj. Upravljanje je nadvse preprosto: Polnilnik je mogoče priključiti zvečer ali med delovnim časom na običajno 230 V vtičnico. Različni razredi zmogljivosti povzročajo različne možnosti uporabe za vse panoge in vrste baterij. Naš visokofrekvenčna tehnologija poskrbi za prijazno natovarjanje.

Uporabno po vsem svetu

Polnilniki za vgradnjo so bili nastavljeni tako, da jih je mogoče variabilno uporabiti po vsem svetu za različne variante. Odvisno od ciljnega trga nudimo tri napetosti v enofaznem načinu delovanja: 230 voltov za Evropo in številne druge države, 115 voltov za Severno Ameriko.

Poleg tega je v našem portfelju več kot ducat variant omrežnega vtiča. Vgrajene polnilne naprave so optimalno povezane z vozilom preko v vozilu integriranega omrežja – t. i. vmesnik podatkovnega vodila. Stanje polnjenja med polnjenjem je prikazano na zaslonu vozila.

Varen zahvaljujoč zaščite pred odpeljevanjem in vrste zaščite IP54

Varnost prinaša zaščito pred odpeljevanjem: Če je vtikač vgradnega polnilnika še v vtičnici, vozilo ne more odpeljati. Tako je mogoče izključiti nevarnost poškodovanja vtiča ali vtičnice zaradi nenamernega izvleka ali nevarnosti električnega udara.

Za povečanje varnosti so naši integrirani polnilniki izdelani v skladu z mednarodno zaščitno kodo 54 (IP54), tj.: So neprepustni za vodo in prah. Zmogljivost je prenesena preko definiranega vtičnega vmesnika Tyco. To prepreči odvijanje matic na dvostranskem svorniku.


Pomagali vam bomo poiskati najprimernejši stacionarni polnilec za vaše potrebe. 

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?