+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Nakladalni viličar

Električni čelni viličar

Viličarji - učinkoviti univerzalni stroji

Naši viličarji so odlični univerzalni stroji, ki se lahko uporabljajo v skoraj vsakem skladišču. Naj bo to kompaktni električni model ali opremljen z zmogljivim motorjem z notranjim izgorevanjem - preprosto ne morete zgrešiti z enim od naših učinkovitih čelnih vozil.


Pravi viličar za vse zahteve

Iščete izdelek, ki združuje zmogljivo zmogljivost z visoko stroškovno učinkovitostjo? Naši viličarji ponujajo oboje v izobilju. Prav tako so enostavni za upravljanje in ​​prevažajo vaše blago z največjo zanesljivostjo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Zahvaljujoč visoki zmogljivosti, lahko naši čelni viličarji z lahkoto obdelujejo zelo težke tovore, ki tehtajo do devet ton.


Čelni viličarji: električna ali zgorevalna moč

Naša ponudba vozil vključuje električne modele in viličarje, opremljene z motorji z notranjim izgorevanjem. Optimalni viličar za vaše potrebe je odvisen od specifičnih zahtev v vašem skladišču.

V skladiščih z ozkim hodnikom bo kompaktna konstrukcija naših električnih viličarjev dosegla najboljše rezultate. Zahvaljujoč inovativni 3-fazni AC tehnologiji, nudijo tudi impresivno vodljivost in zmogljivost v povezavi z minimalnimi stroški vzdrževanja. Hkrati pa regenerativno zaviranje prinaša dodatno energijo, kar omogoča, da viličarji opravijo še več dela z enim samim polnjenjem baterije.

Naši dizelski in utekočinjeni plini pa predstavljajo robustne in zanesljive pogonske enote. Ponujajo kapacitete od 1,6 do 5 ton in jih odlikuje izjemna učinkovitost. Naši čelni viličarji so tudi zelo tihi in ergonomski v uporabi. Če vaše skladiščne dejavnosti pogosto spreminjajo smer, se morate odločiti za tovornjak s hidrostatičnim pogonom. Dolge razdalje pa so bolje pokrite z hidrodinamičnim prenosom.

Viličar EFG. ENERGIJA ZA NEKAJ VELIKEGA.

Prestopite že danes na EFG z litij-ionsko baterijo - s premijo ob menjavi in garancijo.

Pri naših okretnih in vsestranskih električnih čelnih viličarjih EFG je vse zasnovano za maksimalno zmogljivost in minimalno porabo energije: Trifazni motor najnovejše generacije, maksimalni efektivni izkoristek zaradi zasnove PureEnergy, ergonomija, ki spodbuja produktivnost in optimalna varnost.

Z viličarjem Jungheinrich EFG v kombinaciji z napredno Litij-ionsko tehnologijo  zagotovo prehitite konkurenco. Kajti z visoko zmogljivostjo, s hitrim polnjenjem in izjemno dolgo življenjsko dobo Jungheinrichovih litij-ionskih baterij, ki jih ni treba vzdrževati, so postale le-te dolgoročno gledano najbolj ekonomični viri energije.


Zagotovite si popolno moč litij-ionske tehnologije z našo 8-letno garancijo na Li-ion baterije. 

In dodatno dobite pri menjavi dizelskega viličarja, viličarja na plin ali električnega viličarja s svinčeno kislinsko baterijo na Jungheinrichovem EFG z litij-ionsko baterijo individualno premijo ob menjavi.

NEPOSREDNO K PONUDBAM


Pregled vaših prednosti pri EFG-ju:

Content EFG specialen 2


Litij-ionska tehnologija – vaša konkurenčna prednost.

Izboljšana do perfekcionizma.

Jungheinrich sam razvija in proizvaja baterije, polnilnike in vse ustrezne komponente za vozila. Tako lahko vsi deli sistema idealno med seboj komunicirajo in izkoristijo svojo zmogljivost v polni meri.

Rezultat: Z EFG-jem z Li-ion baterijo imate viličar, ki je v primerjavi z drugimi najbolj vztrajen zaradi izredno hitrega polnjenja in ne nastajajočih stroškov za vzdrževanje. Tako je mogoče uporabljati viličarje skorajda neprekinjeno. Brez znakov utrujenosti in izredno dolga življenjska doba.

Še danes si zagotovite moč litij-ionske tehnologije.

Z litij-ionsko tehnologijo družbe Jungheinrich lahko pobegnete tekmecem: maksimalna zmogljivost z do 20 % manjše porabe energije.

Električni viličar – okreten in zmogljiv

Z našimi okretnimi električnimi viličarji povečate količino pretoka blaga v zaprtih prostorih in na prostem z minimalnim vplivom na okolje. Njihovi trifazni motorji, ki ne vsebujejo škodljivih snovi, združujejo moč in minimalno porabo energije, kar je najčistejši in najučinkovitejši način za premikanje težkih tvorov. Pri baterijah so na izbiro: inovativna litij-ionska tehnologija ali zanesljive svinčeno kislinske baterije.

Naši okretni električni viličarji izigrajo svoje prednosti, še posebej, kadar je v skladišču na voljo le majhen manevrski prostor. Zaradi majhne in kompaktne zasnove z lahkoto »krmarijo« v ozkih hodnikih. Ta vozila kažejo sicer najboljše lastnosti na ravnih tleh v notranjem področju, toda uporabni so tudi na prostem. Še ena prednost: Zaradi dvižnega jarma je mogoče uporabljati električne viličarje za skladiščenje v regale kot tudi za skladanje. Njihova višina dviga je med 2300 in 7500 milimetrov. Nosilnost znaša pri tem do 5 ton. Pri vsakodnevni uporabi imajo vozniki pri delu z enim od naših električnih viličarjev korist, saj nudi posebno udobnost pri sedenju, pogled na vse strani in obsežne asistenčne sisteme, ki ščitijo človeka, breme in skladišče.

Električni viličar s trifazno tehnologijo

Naša inovativna trifazna tehnologija predstavlja veliko prednost. Omogoča električnim viličarjem dinamično vožnjo in maksimalno zmogljivost pretoka blaga - tudi pod težkimi obremenitvami. Pri čemer večja kapaciteta ne pomeni hkrati večje porabe: Regenerativno zaviranje na primer dovaja 30 odstotkov energije nazaj v baterijo. S to dodatno energijo opravijo naši električni viličarji z enim tovorom še več dela. Poleg tega se trifazni motorji odlikujejo po tem, da jih ni treba pogosto vzdrževati, hkrati pa tudi zmanjšujejo obratovalne stroške.

Baterije za električni čelni viličar

Katera vrsta baterije naj poganja električni čelni viličar, je predvsem odvisno od zahtev. Naša napredna litij-ionska tehnologija prepričuje s hitrejšim časom polnjenja in je skoraj popolnoma brez vzdrževanja. Poleg tega zdržijo litij-ionske baterije do trikrat dlje kot običajne baterije. Če že imate enega od naših električnih viličarjev, ga lahko preprosto naknadno opremite z litij-ionsko baterijo.

Nasprotno pa lahko s preizkušenimi svinčeno kislinskimi baterijami dosežete veliko vzdržljivosti. Kajti ponujamo vam obljubo 2Shifts1Charge, ki je edinstvena v notranji logistiki: Naši električni viličarji uspejo opraviti dve izmeni hkrati brez menjave ali polnjenja baterije. Tako prihranite čas, energijo in stroške.

Imate vprašanja?