+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Nakladalni viličar

Električni čelni viličar

Zmogljivi električni čelni viličarji Jungheinrich.

Ljudje in stroji morajo delovati kot eno za učinkovit transport in rokovanje v proizvodnih in skladiščnih prostorih. Naši električni viličarji stopijo tam, kjer človeška mišična moč preneha: dosežejo lahko do 7,5 metra in dvignejo breme do 5.000 kg ter jih varno prevažajo – tudi na dolge razdalje.

Naši električni čelni viličarji zagotavljajo maksimalno učinkovitost z minimalno porabo energije. Agilni električni viličarji zagotavljajo vrhunsko zmogljivost z najnovejšimi trifaznimi motorji in našim izpopolnjenim konceptom PureEnergy. Ta tehnologija usklajuje vse komponente viličarja in samodejno doseže optimalno učinkovitost. Učinkovitost in ekonomičnost v električnem viličarju.

Jungheinrich električni viličarji – učinkovitost v minimalnem prostoru.

Kompaktna, okretna zasnova naših električnih viličarjev olajša delo tudi v zahtevnih prostorih. Zadnje dvojno kolo in vrtljivi podstavki krmiljene osi omogočajo, da se viličarji na mestu obrnejo za 180 stopinj, kar zagotavlja vrhunsko okretnost. Rokovanje in krmiljenje sta najboljša na ravnih podlagah.

Naši električni viličarji so idealni za delo v različnih situacijah. Izjemno prilagodljivi, agilni električni čelni viličarji so zanesljivi partnerji za skladišča prehrambene industrije, večizmensko delovanje avtomobilske industrije, transport palet v logističnih in odpremnih skladiščih ter nakladanje in razkladanje kontejnerjev, vagonov in težkih tovornih vozil.

Narejeni z mislijo na ergonomijo.

Naši čelni električni viličarji so ergonomični. Panoramski teleskop omogoča vsem dobro vsestransko vidljivost – v zaprtih prostorih in na prostem. Manevriranje ni le hitro, enostavno in natančno, ampak je tudi resnično varno. Viličar se prilagaja tudi vašim fizičnim zahtevam. Posamezne možnosti konfiguracije in prilagajanja ter prostorna kabina vam zagotavljajo popolno svobodo gibanja in ergonomski delovni prostor

3- in 4-kolesni električni čelni viličarji za neprimerljivo okretnost.

Jungheinrich ponuja tako 3- kot 4-kolesne električne viličarje. Zadnja os v obeh deluje kot krmilna os in nudi odlično okretnost. Vprašanje, ali je 3-kolesni električni viličar ali njegov 4-kolesni viličar primernejši, je odvisno od tega, kje uporabljate električne čelne viličarje in od nosilnosti, ki jo potrebujete.

Če se električni viličar uporablja predvsem v zaprtih prostorih ali za nakladanje in razkladanje težkih tovornih vozil in zabojnikov na ravnih podlagah, potem je pravi super okreten 3-kolesni viličar z odličnim manevriranjem. Kolesa je mogoče enostavno obrniti pod kotom 90°, kar omogoča, da se električni viličar obrne na mestu. To pomeni, da lahko 3-kolesni električni čelni viličarji Jungheinrich upravljajo obremenitve do 2000 kg in dvižne višine do 6,5 metra tudi v najbolj omejenih prostorih.

Če pa želite svoje električne viličarje uporabljati za delo v paletnem skladišču, na neravnem terenu ali za težje tovore, so 4-kolesni električni viličarji idealni. Čeprav imajo večji obračalni krog, so veliko bolj stabilni v ovinkih in prenašajo obremenitve do 5.000 kg do 7,5 metra.

Vklop: energija za naprej.

Jungheinrich predstavlja kompaktno energijo za največjo zmogljivost. Opremljen z najnovejšo litij-ionsko električno energijo, izjemno okreten in pametnejši kot kdajkoli prej. Napredni nadzor viličarja preko Telematics Box omogoča inteligentno beleženje podatkov o uporabi in tako odpira pot do intralogistike 4.0.

Ste pripravljeni na prihodnost?Pregled EFG prednosti:

Content EFG specialen 2


Litij-ionska tehnologija – Vaša konkurenčna prednost.

Izpopolnjenega s strani vodilnega proizvajalca.

Jungheinrich razvija in izdeluje baterije, polnilnike in vse ustrezne komponente za viličarje. Posledično lahko vsi deli sistema odlično komunicirajo med seboj, da dosežejo svoj polni potencial zmogljivosti.

Rezultat: EFG z litij-ionsko močjo je daleč najbolj neutruden vir energije v vašem skladišču. Zahvaljujoč izjemno hitrim časom polnjenja in brez vzdrževanja, litij-ionski viličarji zagotavljajo neprekinjeno delovanje. Vedno so pripravljeni za uporabo, brez znakov utrujenosti in se ponašajo z izjemno dolgo življenjsko dobo.Li-Ionen Garantie Neu Brez skrbi. Brez kompromisov.

Z Jungheinrichovo Li-ion Guarantee Plus garancijo na naše visokokakovostne litij-ionske baterije vam zagotavljamo dolgoročno delovanje do 8 let.

Z litij-ionsko tehnologijo družbe Jungheinrich lahko pobegnete tekmecem: maksimalna zmogljivost z do 20 % manjše porabe energije.

Zamenjava še nikoli ni bila enostavnejša.

Zakaj ne bi pustili za sabo starih časov, ko ste uporabljali viličar z motorjem z notranjim izgorevanjem ali pa ste se dolgočasili ob zamenjavi svinčevo-kislinskih baterij? Ker z maksimalno učinkovitostjo in brez vzdrževanja vrhunske litij-ionske tehnologije Jungheinricha, zlahka prehitite svojo konkurenco.

Preklopite zdaj na našo litij-ionsko tehnologijo in izkoristite naše privlačne ponudbe za nakup ali najem:

Content EFG specialen 5

Električni viličarji – okretni in zmogljivi

Z našimi agilnimi električnimi viličarji lahko povečate svojo zmogljivost v skladiščih z ozkimi hodniki. 3-fazni AC motorji združujejo impresivno zmogljivost z minimalno porabo. Izbirate lahko tudi med inovativno litij-ionsko tehnologijo ali preizkušenimi svinčevimi baterijami.

Naši okretni električni viličarji blestijo v skladiščih in potrebujejo malo manevrskega prostora. Zahvaljujoč majhni in kompaktni zasnovi lahko ti viličarji zlahka krmarijo tudi po najožjih hodnikih. Viličarji so najbolj doma na ravnih notranjih tleh, vendar lahko z lahkoto obvladajo tudi zunanje naloge. Kot dodatna prednost je dvižni teleskop električnih viličarjev idealen tako za skladiščenje v regale kot za zlaganje in lahko doseže višine dviga od 2300 do 7500 milimetrov. Nosilnost viličarjev je do pet ton. Pri vsakodnevni uporabi bodo vaši vozniki uživali v številnih prednostih, ki jih ponujajo naši električni viličarji, vključno z dodatnim udobjem sedeža, popolnim vsestranskim pogledom in celovitimi asistenčnimi sistemi za zaščito upravljavca, tovora in skladišča.

Električni viličarji z energetsko učinkovito trifazno tehnologijo in konceptom PureEnergy.

Naši električni viličarji so izjemno varčni, saj delujejo s progresivno trifazno tehnologijo dviganja in pogona, ki ne potrebuje vzdrževanja. To električnim viličarjem zagotavlja dinamično vodljivost in maksimalno zmogljivost – tudi pri velikih obremenitvah. Kompaktni krmilnik in hidravlični agregat delujeta s konceptom PureEnergy za zagotavljanje optimalne učinkovitosti, ki omogoča visoko zmogljivost tudi pri nizkem navoru. Električni viličarji so tudi visoko energetsko učinkoviti: regenerativno zaviranje 30 odstotkov energije vrne v baterijo. To dodatno energijo naši električni čelni viličarji porabijo za še več.

Električni viličarji z dvema zmogljivima baterijskima konceptoma.

Izbira prave baterije za vaš električni viličar je odvisna od vaših edinstvenih zahtev. Naša pionirska litij-ionska tehnologija ponuja hitre čase polnjenja in ne zahteva skoraj nič vzdrževanja. Poleg tega Jungheinrichove litij-ionske baterije trajajo do trikrat dlje kot običajne baterije. Če že upravljate z enim od naših električnih viličarjev, ga je mogoče enostavno nadgraditi in izkoristiti litij-ionsko moč.

Naše preizkušene svinčeve baterije so po drugi strani namenjene vzdržljivosti. S temi baterijami lahko koristite našo garancijo 2Shifts1Charge, ki je neprimerljiva v logističnem sektorju. Naši električni viličarji lahko opravijo dve zaporedni izmeni brez potrebe po zamenjavi baterije ali polnjenju. To vam prihrani čas in energijo ter zmanjša tekoče stroške.

Nakup ali dolgoročni najem električnih viličarjev.

Ko se odločite za nakup učinkovitega električnega viličarja za vaše podjetje, se lahko obrnete na naše svetovalce. Strokovnjaki naše prodajne ekipe vam bodo pomagali najti popoln električni čelni viličar s tehnologijo in ergonomijo, ki ustreza vašim zahtevam. Prav tako vam lahko svetujemo glede ustreznih funkcij za vaš e-viličar. 

Vendar Jungheinrich ni samo zato, da vam pomaga izbrati pravi električni viličar - predlagali vam bomo prave možnosti nakupa ali dolgoročnega najema. Nudimo tudi rešitve za najem za krajšo časovno obdobje. Stranke, ki morajo obvladati kratkoročna povečanja obsega dela, resnično cenijo to možnost. Izvedite vse, kar morate vedeti o kratkoročni uporabi in kako najeti električne viličarje pri Jungheinrichu na strani "Viličarji za najem".

Imate vprašanja?