Stage Električni paletni vozički

Električni paletni voziček

Viličarji – učinkoviti univerzalni stroji

Naši viličarji so odlični univerzalni stroji, ki se lahko uporabljajo v skoraj vsakem skladišču. Naj bo to kompaktni električni model ali opremljen z zmogljivim motorjem z notranjim izgorevanjem - preprosto ne morete zgrešiti z enim od naših učinkovitih protiutežnih tovornjakov.

Pravi viličar za vse zahteve

Iščete izdelek, ki združuje zmogljivo zmogljivost z visoko stroškovno učinkovitostjo? Naši viličarji ponujajo oboje v izobilju. Prav tako so izredno upravljivi in ​​prevažajo vaše blago z največjo zanesljivostjo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Zahvaljujoč visoki zmogljivosti, lahko naši protiutežni tovornjaki z lahkoto obdelujejo zelo težke tovore, ki tehtajo do devet ton.

Viličarji z protiutežjo: električna ali zgorevalna moč

Naša paleta tovornjakov vključuje električne modele in viličarje, opremljene z motorji z notranjim izgorevanjem. Optimalni tovornjak za vaše potrebe je odvisen od specifičnih zahtev v vašem skladišču.

V skladiščih z ozkim hodnikom bo kompaktna konstrukcija naših električnih viličarjev dosegla najboljše rezultate. Zahvaljujoč inovativni 3-fazni AC tehnologiji, nudijo tudi impresivno vodljivost in zmogljivost v povezavi z minimalnimi stroški vzdrževanja. Hkrati pa regenerativno zaviranje prinaša dodatno energijo, kar omogoča, da tovornjaki opravijo še več dela z enim samim polnjenjem baterije.

Naši dizelski in utekočinjeni plini pa predstavljajo robustne in zanesljive pogonske enote. Ponujajo kapacitete od 1,6 do 5 ton in jih odlikuje izjemna učinkovitost. Naši protiutežni tovornjaki so tudi zelo tihi in ergonomski v uporabi. Če vaše skladiščne dejavnosti pogosto spreminjajo smer, se morate odločiti za tovornjak s hidrostatičnim pogonom. Dolge razdalje pa so bolje pokrite z hidrodinamičnim prenosom.

Lahek transport, manjša intenzivnost

Ni nujno, da so viličarji izjemno obremenjeni. Za lažjo uporabo nudimo stroškovno zelo ugodne vstopne modele viličarjev.

Za kratke proge v načinu hoje

Ročni električni paletni viličarji so preprosti za upravljanje, izredno okretni in varni v vsaki podrobnost. Do 25 odstotkov manjša poraba energije.

Srednje razdalje kot hoja/vožnja

Idealen je za transport na srednje dolgih poteh. Je izredno robusten, zanesljiv in varen. Zaradi inovacijskih možnosti je najbolj pripravljen na vaše zahteve. 

Za dolge proge ergonomično s sedežem

Za horizontalni prenos tovora do 2 ton ni nič boljšega kot električni paletni voziček ESE – ergonomska vozila s stranskim sedežem družbe Jungheinrich.

Paletni viličar za vaše potrebe

S paletnim vozičkom ni le mogoče na hitro in varno pripeljati palete od točke A do točke B, temveč jih lahko odložite tudi na povišanih površinah. Za vsako transportno pot in višino dviga imamo za ustrezno rešitev. Tudi pri financiranju električnega paletnega viličarja vam rade volje svetujemo.

Paletni viličar: Od šprinterjev do specialistov za vzdržljivost

Kateri paletni voziček je primeren, je odvisno med drugim tudi od transportne poti. Ali prevozite v svojem skladišču le kratke relacije? Potem uporabite naše električne paletne viličarje samo za način hoje za prilagodljive transporte. Poleg tega omogočajo naše rešitve z voznikovim stojiščem in optimiziranim vzmetenjem vozniku udobno vožnjo, ki ne obremenjuje njegove hrbtenice, čeprav bi vozil na neravnih tleh. 

Na srednjih razdaljah se najbolje vozite z električnimi viličarji v kombiniranem načinu hoje in vožnje, medtem ko na daljših poteh najbolj učinkovito deluje naš električni viličar z bočnim sedežem v načinu vožnje.

Viličar v vseh velikostih

Poleg dolžine ima tudi širina hodnika v vašem skladišču ključni pomen za izbiro viličarja. Če v vašem obratu prevladuje zlaganje v bloke in imate ozke hodnike, je za vas najboljša varianta paletni voziček s kompaktno širino. V nasprotju s tem nudijo naprave z večjo širino na dolgih progah in v širokih hodnikih vašim sodelavcem med vožnjo posebno udobje.

Različni paletni viličarji za različne višine dviga

Z dvižnimi zmogljivostmi med 1 in 3 tone, transportirajo naši paletni viličarji blago vedno varno do cilja - bodisi na tleh bodisi v višino. Z našimi električnimi teleskopskimi paletnimi viličarji je povsem enostavno doseči višino med 1600 in 3000 milimetrov. Hkrati ga lahko vaši zaposleni uporabijo kot delovno mizo z ergonomsko optimalno višino. Če gre pri vas višje – višina dviga do okoli 5350 mm – potem je najbolje, da izberete naš ročni viličar z visokim dvigom.

Ročni viličar v dvoetažnem formatu 

Paletni viličar za nizki dvig in paletni viličar za visok dvig v enem: Naši viličarji z dvojnimi vilicami zajamejo hkrati dve evro paleti in so sposobni prevažati tovor do dve toni. V primerjavi z običajnimi viličarji premagujejo naši električni ročni viličarji transportne poti znotraj obrata zato dvakrat hitreje. S tem se jasno stopnjuje učinkovitost vašega skladišča. 

Imate vprašanja?