+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Kampanja začetnik NHW Mayi

Sodelavec meseca. Vsak mesec.

Poslovite se od svojega zastarelega ročnega paletnega viličarja in vpokličite novo pomoč. Naj si bo za skladanje, skladiščenje ali transportiranje: Tudi za vas najdemo ustreznega "sodelavca". Seveda v dokazani Jungheinrich kakovosti in po ugodni ceni.

Podpora, ki jo vaše podjetje potrebuje za naloge prevoza ali skladanja. Blago premikajte še bolj varno in enostavno kot kdaj koli prej.

Z novimi električnimi paletnimi viličarji EJE M13/M15 in EJC M10/M13 z enojnim ali dvojnim teleskopom, ali v izvedbi z opornimi kraki ob straneh, boste svoje delo opravili z lahkoto in varno kot še nikoli prej. Odlikuje jih zmogljiv električni pogon in vgrajen polnilnik, ki omogoča hitro polnjenje preko katere koli električne vtičnice. Ko jih potrebujete, so tako vsestranski pomočniki vedno pripravljeni in na razpolago.

Za skladanje, skladiščenje ali transportiranje – preizkusite novi električni paletni viličar v akciji.


Preprosto premikanje težkih bremen Premikanje težkih bremen brez fizičnih naporov.

Odslovite svoj zastareli ročni paletni viličar in težka bremena raje premikajte s pomočjo električnega pogona - ergonomično in brez fizičnih naporov.#


Razpoložljivost za prednostno ceno Na voljo po ugodnih cenah.

Delovna oprema, ki jo potrebujete le občasno, ne sme  predstavljati prevelike stroškovne obremenitve. Z novim električnim paletnim viličarjem dobite preizkušeno profesionalno kakovost po posebej ugodni ceni.


Vedno in vsepovsod uporabno Vedno na razpolago. Kjerkoli. Kadarkoli.

Vgrajen polnilnik omogoča polnjenje novega električnega paletnega viličarja preko vsake vtičnice. Tako ste vedno pripravljeni na akcijo.



Fleksibilen in praktičen v uporabi Fleksibilen in praktičen. 

EJE M13 / M15 lahko opremite z vgrajenim sistemom za tehtanje. Opravite dve nalogi hkrati. Prevzem blaga bo tako bistveno enostavnejši, saj boste prejeto blago premaknili in stehtali z isto napravo.



Izredno okreten zaradi kompaktne dimenzije Zaradi kompaktne zasnove izredno okreten.

Kompakten dizajn in kratka dolžina sprednjega dela zagotavljata maksimalno okretnost. Zaradi svoje nizke zasnove pa so novi paletni viličarji idealni tudi za tesne skladiščne lokacije. 



Večja varnost pri vsakdanjem delu Večja varnost pri delu.

Naši novi električni paletni viličarji nudijo izjemno stabilnost med vožnjo in pri vožnji v ovinkih. Kompaktne dimenzije omogočajo tudi voznikom nižje rasti optimalen pogled na konice vilic, znižano ohišje pa zmanjša nevarnost poškodb stopal.



Manjši stroški servisiranja zaradi baterije, ki ne potrebuje brez vzdrževanja Nižji stroški servisiranja zahvaljujoč bateriji, ki ne potrebuje vzdrževanja.

Gel baterija v kombinaciji z vgrajenim polnilnikom omogoča fleksibilno uporabo brez dolivanja vode.

Oglejte si podrobnosti novega paletnega viličarja: 


Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?