Stage Kampanja začetnik NHW Mayi

Sodelavec meseca – vsak mesec

Poslovite se od svojega zastarelega paletnega viličarja in poskrbite za novo pomoč. Naj si bo za skladanje ali transportiranje: Tudi za vaš poseben primer uporabe najdemo ustreznega sodelavca. Seveda v dokazani strokovni kakovosti družbe Jungheinrich - po posebni ceni.

Okrepitev vašega podjetja pri prevozu ali skladanju. Premikanje blaga varno in enostavno kot še nikoli prej.

Z novim električnim paletnim viličarjem EJE M13/M15 in EJC M10/M13 z enojnim ali dvojnim teleskopom ali kot širokotirna varianta bo vaše delo potekalo tako lahko, preprosto in varno, kot še nikoli prej. Električni pogon vas močno podpira in integrirani polnilnik vam omogoča hitro ponovno polnjenje novega električnega paletnega viličarja preko katere koli električne vtičnice. Tako so vsestranski pomočniki dobro opremljeni tudi za spontane akcije v skladišču.

Za uskladiščenje ali transportiranje – preizkusite novi električni paletni viličar v akciji


Preprosto premikanje težkih bremen Preprosto premikanje težkih bremen

Odslovite svoj zastareli paletni viličar in začnite premikati svoje težke tovore lažje in bolj ergonomsko z električnim pogonom.

Razpoložljivost za prednostno ceno Razpoložljivost za posebno ceno

Tehnični pripomočki, ki jih občasno potrebujete za kratkoročno uporabo, ne smejo povzročati visokih stroškov. Z novim električnim paletnim viličarjem dobite preizkušeno profesionalno kakovost po posebej ugodni ceni.

Vedno in vsepovsod uporabno Vedno in vsepovsod uporabno

Kadar koli pripravljeni za akcijo: Zaradi vgrajenega polnilnika baterije, ki vam omogoča polnjenje novega električnega paletnega viličarja na vsaki vtičnici, ste vedno pripravljeni za akcijo.

Fleksibilen in praktičen v uporabi Fleksibilen in praktičen v uporabi

EJE M13 / M15 je po izbiri na voljo z integrirano tehtnico. Opravljate lahko dve delovni fazi naenkrat: Premikanje in tehtanje blaga. Tudi preverjanje prejetega blaga postane vsekakor enostavnejše.

Izredno okreten zaradi kompaktne dimenzije Izredno okreten zaradi kompaktne dimenzije

Kompakten dizajn in kratka dolžina sprednjega dela zagotavljata maksimalno okretnost. Nove električne paletne viličarje  je mogoče optimalno uporabljati tudi v ožjih skladiščih zaradi njihovih kompaktnih dimenzij.

Večja varnost pri vsakdanjem delu Večja varnost pri vsakdanjem delu

Naši novi električni paletni viličarji nudijo izjemno stabilnost med vožnjo in pri vožnji v ovinkih. Kompaktne dimenzije omogočajo manjšim voznikom optimalno vidljivost na konice vilic. Zaščita nog pa zmanjša nevarnost poškodb.

Manjši stroški servisiranja zaradi baterije, ki ne potrebuje brez vzdrževanja Manjši stroški servisiranja zaradi baterije, ki ne potrebuje vzdrževanja

Gel baterija v kombinaciji z vgrajenim polnilnikom omogoča fleksibilno uporabo brez dolivanja vode.

Oglejte si podrobnosti novega paletnega viličarja: 


Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?