Stage Posebna konstrukcija
Optimalne rešitve za vašo specialno potrebo

Posebna konstrukcija

Logistika ne pomeni zgolj transport od točke A do točke B, temveč so na tem področju zahteve tako raznolike, kot so industrijska in panožna področja. Če naši izdelki serije ne ustrezajo v celoti vašim posebnim prevoznim zahtevam, je morebitno za vas bolj primerna posebna konstrukcijska rešitev.

Takšne rešitve združujejo na primer poseben bremenski del s serijskim pogonom. In to natančno tako, kot jo potrebujete za svoje proizvodne in logistične procese. Da najdemo točno ustrezajočo rešitev na področju transporta za industrijsko uporabo, združimo zahteven inženiring in sposobnost ustvarjanja novosti z znanjem in izkušnjami s področja procesov in proizvodnje in tako postali tako mednarodno vodilni ponudnik za interno logistiko. 

Posebne konstrukcije so za družbo Jungheinricha kraljevska stroka orientacije strank. Odvisno od stopnje prilagajanja in števila kosov izdelujemo za vas v majhnih serijah posebno opremo, prilagojene izdelke ali izdelke po naročilu, ki bodo ustrezali vašemu namenu uporabe. Edina stvar, ki je pomembna, je vprašanje, kaj želite doseči s svojo posebno konstrukcijo.

Tukaj so navedene nekatere rešitve za posebno konstrukcijo:

Časovno stiska / papir

Industrija

Kemija / farmacija

Avtomobilska industrija

Pijače

Letališče

Ponujamo vam transportne rešitve po meri.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?