+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni regalni viličarji

Bi radi najeli regalni viličar, ki zasenči vso vašo dosedanjo skladiščno opremo? Naši električni regalni viličarji so že več kot 60 let zelo priljubljeni po vsem svetu. Ne samo, da navdušujejo z močno zmogljivostjo in zanesljivostjo, temveč so zaradi svoje kompaktne zasnove in zelo visoke nosilnosti nepogrešljivi pomočniki v skladišču.

Najem regalnih viličarjev Jungheinrich.

V našem Jungheinrich voznem parku imamo za vas pripravljene najrazličnejše modele, tako da lahko najamete pravi regalni viličar za vsako uporabo. Ne glede na to, ali gre za kratke, srednje ali dolge razdalje, lahko naši najemni regalni viličarji dosežejo dvižne višine do 13 m v najtesnejših prostorih. Zahvaljujoč rekuperaciji energije med zaviranjem imajo ta napredni skladiščna vozila nizko porabo energije z neprekinjeno visoko zmogljivostjo.

Najemite viličar in dosezite višino.

Načelo Jungheinrichovih viličarjev je resnična zgodba o uspehu. Gre se za kompakten viličar za skladišče, ki z vilicami pride do tovora tako, da izvleče teleskop. To skrajša dolžino viličarja, zaradi česar je izjemno vodljiv in stabilen pri svojem delovanju. Ko najamete viličar Jungheinrich, tovor prevažate hitro in varno na višini do 13 m.

Agilni in zmogljivi energijski paketi.

Ko najamete viličar Jungheinrich, se prepričajte, da ste izbrali pravi model za svoje potrebe po skladiščenju. Naša ponudba najema vključuje široko paleto razredov nosilnosti in višin dviga ter viličarje za različne talne pogoje. Naši viličarji, namenjeni za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem, ponujajo visoko varnost v vožnji, manjšo porabo energije in nižje obratovalne stroške.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Naša najemna ponudba regalnih viličarjev.

Z najemom viličarja, ki natančno ustreza vašim potrebam, pridobite veliko ergonomskih in tehničnih prednosti. Nagrajeni boste tudi z ugodnimi dnevnimi cenami najema, ki se začne pri sedmih dneh. Jungheinrich ima več prednosti najema viličarjev:

  • Najem regalnega viličarja za široko paleto aplikacij.
  • Velika najemna flota s široko paleto viličarjev.
  • Na zahtevo so na voljo specialni viličarji.
  • Telefonska linija za najem s kompetentnimi nasveti.

Ste se že odločili kateri Jungheinrich viličar? Nato preprosto pošljite poizvedbo, da stopite v stik z našimi strokovnimi svetovalci. Odgovorili bomo na vaša vprašanja o naši ponudbi najema in vam pomagali, da v skladišče pripeljete pravo opremo.

Imate vprašanja?