Stage Kern-Services

Vozila

Od vzdrževanja in popravil do usposabljanja strank

Zmogljivost vaše logistike je tisto, kar šteje. Da se boste lahko v celoti posvečali svojemu poslu, prepustite skrb za vzdrževanje in popravilo vašega voznega parka in skladišča nam.

Ali je popolna storitev kot brezskrbni paket najboljša možnost za vas ali se zanašate na prilagojene storitve vzdrževanja in popravil za svojo floto in svoje skladišče? Več kot 5300 servisnih tehnikov po vsem svetu vam stoji ob strani. Cilj je vedno preprečiti drage izpadov ali mirovanja.

Glavne storitve naše družbe vključujejo tudi inteligentno upravljanje z energijo za baterije in polnilnike ter servisiranje pnevmatik in servisne storitve na področju varnosti. Poleg sodijo še bistvene naloge notranje logistike, kot je servis hidravlike, usposabljanje voznika in varnosti pri delu ali kvalificirani inšpekcijski servis regalov: vse za vaš uspeh in nujno zanesljivost vaših logističnih procesov.

100 % pripravljenost za akcijo – 0 % tveganje

Svojo ponudbo popolnih storitev prilagodimo vašim potrebam in Vam nudimo popolnoma varnost pri investiciji s fiksno izračunljivimi stroški.

Akcija namesto reakcije

Redna nega in vzdrževanje izboljšata pripravljenost za delovanje viličarjev. Naš servis nudi varno načrtovanje z individualnimi intervali.

Varno in možno načrtovati

S pravočasno in strokovno menjavo hidravličnega olja z okolju prijazno odstranitvijo zagotovite dolgoročno zanesljivost in dolgo življenjsko dobo svojih vozil. Le-te rade volje prevzamejo naši strokovnjaki za vas.

Zaupanje je dobro – kontrola je predpisana

Vodili vas bomo skozi džunglo paragrafov in seveda poskrbeli za predpisan način uporabe vaših viličarjev.

Nihče ne pozna bolje interakcije viličarjev in pnevmatik kot sam Jungheinrich.

Mirovanj ne maramo.

Zmanjšate čase mirovanja svojih vozil: To omogočajo naši strokovni tehniki in naše tesno servisno omrežje.

Imate vprašanja?