Stage Servis na področju varnosti
Zaupanje je dobro – kontrola je predpisana

Servis na področju varnosti

Varnost je vedno na prvem mestu. Smo strokovnjaki za varno uporabo in delo in vas bomo varno vodili skozi vse aktualne predpise, zakone in dobre prakse s terena.

Vaša prednost:

  • Upoštevanje termina vseh zakonsko predpisanih periodičnih pregledov.
  • Povečanje varnosti v skladišču.
  • Kompetenca proizvajalca.
  • Dolgoročna pripravljenost za učinkovitost vašega viličarja skladno z zakonom. Za zagotavljanje varnega dela je delodajalec na podlagi Zakona o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1, Ur. l. RS št. 43/2011, člen 19 in 61) dolžan zagotoviti redne periodične preglede delovne opreme, za kar v celoti poskrbimo mi.

Servis na področju varnosti vas vodi skozi skozi vse aktualne predpise, zakone in dobre prakse s terena, kot je FEM 4.004, (nekoč predpisi za preprečevanje nesreč (nem. Unfallverhütungsvorschriften (UVV))), kontrolo izpušnih plinov ali kontrolo plina in poskrbi, da vedno izpolnite vse zakonske zahteve glede kontrole.

Z Jungheinrichovimi varnostnimi servisnimi storitvami se lahko počutite varni. Tudi glede upoštevanja terminov kajti nadziranje terminov prevzamemo mi namesto vas. Preprosto se osredotočite na svojo osnovno dejavnost, medtem ko bomo mi poskrbeli za pravilno uporabo vaših vozil za talni transport.

Pridobiti si več informacij o našem servisu na področju varnosti. Stopite z nami v stik.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?