+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni vlačilci

Najem električnih vlačilcev po ugodnih cenah. 

Z Jungheinrichovo najemno floto imate na voljo prilagodljive možnosti, ko pride do nenadnih okvar ali sezonskih poskokov naročil . Če želite najeti električni vlačilec, vas bomo z veseljem podprli z našo široko ponudbo. Močni in prilagodljivi električni vlačilci Jungheinrich premikajo do 28 ton z nizkimi obratovalnimi stroški in skoraj ne potrebujejo vzdrževanja. Zaradi uporabe različnih vrst prikolic so naši vlačilci primerni za številne namene.

Najem vlačilca Jungheinrich.

Bodisi za zaprte prostore bodisi za uporabo na prostem, za tesna skladišča ali za prevod težkega tovora - izbira je vaša.

Skoraj brez vzdrževanja: najem električnih vlečnih vozil brez emisij.

Pripravite se na vse logistične izzive v skladišču z najemom enega od naših električnih vlečnih vozil. Učinkoviti vlačilci najemne flote Jungheinrich brez truda prevažajo do 28 t. Zahvaljujoč inovativni trifazni AC tehnologiji in motorju, ki praktično ne zahteva vzdrževanja, je mogoče te zanesljive industrijske vlačilce uporabljati tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Natančno po poti: vlečne konstrukcije za skladišče.

Bi radi najeli vlačilec Jungheinrich, ki bo izboljšal vaše intralogistične zmogljivosti? Robustna konstrukcija vlačilca in vzmetena in super elastična kolesa naših vlačilcev zagotavljajo optimalen oprijem,  prav tako pa so vlačilci odlična izbira za proizvodne hale in skladišča. V kombinaciji z različnimi vrstami priklopnikov in posameznimi rešitvami za priklop je mogoče elemente povezati v vlečno konstrukcijo z vnaprej začrtano potjo. Obrnite se na našo ekipo in z veseljem bomo pripravili individualno ponudbo za najem.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Imate vprašanja?