+386 1 561 04 90 Direktna številka servisne službe Viličarji za najem
Kontaktni obrazec
Novičke

Najemni plinski in dizelski viličarji

Če želite najeti plinski ali dizelski viličar, ki se ne bo pokvaril niti v najtežjih zunanjih razmerah, so dizelski in plinski viličarji iz najemniške flote Jungheinrich pravi za vas. Srce dobrega viličarja je vedno motor. Ti močni viličarji navdušujejo z zanesljivo dvižno močjo in velikim pospeševanjem, medtem ko viličarji s hidrodinamičnim pogonom zagotavljajo veliko robustnost in stroškovno učinkovitost.

Najemite dizelske ali plinske viličarje Jungheinrich

Ne glede na to, kako grobi so delovni pogoji, lahko z izposojenimi vozili v skladišče vnesete resnično moč motorja z notranjim zgorevanjem. Niso samo robustni in trpežni, temveč tudi izjemno zmogljivi. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Najem dizelskih in plinskih viličarjev za vsako priložnost.

Naši dizelski in plinski viličarji se močno razlikujejo glede na pogonsko tehnologijo, področja uporabe in značilnosti opreme. Preden najamete plinski ali dizelski viličar, se prepričajte, da je izbrano vozilo popolnoma primerno za vaše delo. Vsi naši dizelski viličarji so opremljeni z motorji z nizkimi emisijami, ki jih lahko v halah uporabljamo s pomočjo dodatne opreme in posebnih filtrov za delce saj.

Zmogljivi dizelski viličarji.

Če potrebujete zanesljive viličarje za prevoz blaga in izdelkov v logistiki ali težki industriji, ste prišli na pravo mesto. Naši viličarji zagotavljajo prvovrstno vozno dinamiko, hitro pospeševanje in nadzorovano zaviranje, zahvaljujoč spremenljivemu prenosu moči. Svoj resnični potencial razkrijejo zlasti pri vzvratni vožnji s prevozom tovora na srednje in dolge razdalje. Prav tako jih je izjemno enostavno vzdrževati zaradi zmanjšanega števila komponent.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

najem

Stopite v stik

Ponudba viličarjev za najem

Bi radi najeli dizelski ali plinski viličar? Ti viličarji so odlična izbira, če potrebujete zmogljiv viličar za zunanjo uporabo z visoko nosilnostjo in največjo učinkovitostjo. Izkoristite veliko prilagodljivost najema dizelskih ali plinskih viličarjev:

  • Dizelski in plinski viličarji za različne namene.
  • Velika izbira.
  • Koristna posebna oprema na zahtevo.
  • Telefonska številka za najem s pristojnimi nasveti

Kontaktirajte naše strokovne svetovalce, ki vam bodo predlagali pravega dizelskega ali plinskega viličarja za vaše potrebe.

Imate vprašanja?