+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Jungheinrich_shop_slika
SPLETNA TRGOVINA
Jungheinrich Shop Slovenija
Prikaži več

Spletna trgovina

Jungheinrich Shop je sodobno zasnovana spletna trgovina, specializirana za prodajo ročnih in električnih paletnih viličarjev lastnih blagovnih znamk - premium Jungheinrich in cenovno ugodnejše Ameise®.

Namenjena je poslovnim uporabnikom oziroma podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim subjektom, ki lahko preko spletne platforme hitro in enostavno izberejo, konfigurirajo ter naročijo viličarje po svoji meri.

Vsa spletna naročila BREZPLAČNO dostavimo kamorkoli v Sloveniji, možen pa je tudi lasten prevzem.AKTUALNA SPLETNA PONUDBA

PREMIK PALETE IZ TOČKE A V TOČKO B

Oglejte si našo široko ponudbo ročnih paletnih viličarjev, ki so nepogrešljiva oprema skladišč, tovarn, trgovin in delavnic po celem svetu. Enostavni za uporabo in izdelani za neprekinjeno vsakodnevno uporabo.

TRANSPORT BLAGA BREZ FIZIČNEGA NAPORA

Opustite ročno, fizično naporno premikanje bremen in izkusite prednosti električnega paletnega viličarja. Električni pogon + električni dvig in spust + ergonomska upravljalna ročica + vzdržljiva baterija brez vzdrževanja = investicija, ki se izplača.

PREMIKANJE, DVIGANJE IN ZLAGANJE PALET

Potrebujete rešitev za občasno dvigovanje in skladanje lahkega paletiranega blaga, nakladanje in razkladanje tovornih vozil, občasen transport ali komisioniranje? Potem potrebujete visokodvižni paletni viličar.

Ročni paletni viličarji

Imate vprašanja?