Stage Avtomatično skladišče za drobne dele
S tempom do najvišje zmogljivosti pretoka blaga

Avtomatično paletno skladišče

Velika hitrost in procesi pri uskladiščenju in izskladiščenju sta v avtomatskem paletnem skladišču alfa in omega. Samo z napravami, ki so optimalno usklajene z vašim skladiščem, je mogoče doseči najvišjo zmogljivost pretoka blaga pri maksimalni rabi prostora.

Povečanje hitrosti pretoka blaga v avtomatskem paletnem skladišču 

Hitrost in učinkovitost sta odločilna, če želite doseči najvišjo hitrost pretoka blaga. Avtomatska paletna skladišča najbolj pokažejo svojo pravo zmogljivost, kadar je treba blago uskladiščiti ali pretovoriti med večizmenskim delom (24 ur na dan, 7 dni v tednu) in/ali veliko izdelkov na omejenem prostoru. Regalni sistem, programska oprema in vse uporabljene naprave morajo pri tem idealno sodelovati. Zato naj opravi načrtovanje in izvedbo vašega avtomatskega paletnega skladišča izkušen strokovnjak, kot je Jungheinrich.

Izkoriščenje prostora na najvišjem nivoju

Avtomatska paletna skladišča so možna v izvedbi vgradnega skladišča ali kot prosto stoječe silosno skladišče z višino do 45 m. Stopnja izkoriščenosti prostora je tako izredno visoka. Odlagalna mesta za palete, mrežaste zaboje ali individualne transportno-skladiščne osnove imajo lahko nosilnost do 7,5 t.  Možne so izvedbe skladišča enojne, dvojne ali večkratne globine odlaganja, v standardnih ali kontroliranih temperaturnih režimih, tudi kot hladilnica do -35 °C.

Najboljši rešitev za vaše zahteve 

Avtomatske rešitve, ki so točno prilagojene vašim potrebam in vašemu poslovnemu modelu, niso le osnova za zadovoljstvo kupcev, temveč se tudi izplačajo: z možnostjo skaliranja je vaša investicija popolnoma varna. Pripravljeni ste na izzive prihodnosti. In če je razmerje med stroški in koristmi pri avtomatizaciji pravilno, se bo naložba tudi hitreje izplačala. Dovolite nam, da vam svetujemo, katera rešitev za avtomatizacijo najbolje ustreza vašim srednjeročnim in dolgoročnim ciljem.

Visokoregalni viličar: nosilec produktivnosti v avtomatskem paletnem skladišču

Osnova za naše avtomatske visokoregalne viličarje so v praksi večkrat preizkušena serijska vozila, ki jih opremimo z ustreznimi avtomatskimi in varnostnimi komponentami. Rezultat so posebej zanesljivi in učinkoviti avtomatski viličarji, primerni za odlaganje na višini do 13 m. Avtomatski viličarji omogočajo maksimalno razpoložljivost, učinkovitost in zmogljivost v vašem paletnem skladišču. Za zagotovitev delovanja 24 ur na dan in 7 dni v tednu, je mogoče dograditi tudi električno napajanje preko napajalnega drsnega voda na regalih. 

Regalna dvigala: visoka hitrost v avtomatskem paletnem skladišču

Specialna regalna dvigala z nosilnostjo do 7 ton v avtomatskem paletnem skladišču poskrbijo za visoko hitrost uskladiščenja in izskladiščenja blaga. Na voljo so različna prijemala tovora (teleskopske vilice) za različne globine odlaganja. Da bi v celoti izkoristili skladiščne kapacitete, lahko uporabite krivinska dvigala, ki so sposobna menjave hodnika. Z naraščajočimi zahtevami glede hitrosti pretoka blaga je mogoče v obstoječi skladiščni sistem dograditi dodatna dvigala. Z veseljem vam pomagamo povečati hitrost v skladišču!

Imate vprašanja?