+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Varnost
Varnostne rešitve za vaše skladišče

360° zaščita z Jungheinrichom

Skladišče ni igrišče. Moralo pa bi biti enako varno.


Ker procesi postajajo vse bolj dinamični in kompleksni, je vaše skladiščno okolje glavni vir tveganja. Zato ni več dovolj samo varovati posamezna nevarna območja – celotno skladišče mora biti varno. Kot odgovorno družinsko podjetje in vodilni ponudnik intralogističnih rešitev smo vedno pozorni. Naši številni varnostni in asistenčni sistemi vam zagotavljajo 360 stopinjsko zaščito za vsa področja skladišča. Poskrbimo, da bo varnost v skladišču v prihodnosti za vas otrokova igra.

Content Varnost

Content Varnost 2a

Vse je varno pod nadzorom.

Varnost za vse dele skladišča.

Naša 360-stopinjska zaščita pokriva vseh pet območij tveganja v skladiščnih okoljih. Varnostne rešitve podjetja Jungheinrich zagotavljajo zaščito ljudi, blaga, skladiščne opreme, strojev in podatkov. Z več kot 60-letnimi izkušnjami vam pomagamo vnaprej prepoznati kritične situacije, zmanjšati nevarnost nesreč in izboljšati varnost v vseh delih skladišča. Naš poudarek je vedno na tem, da vam pomagamo ostati konkurenčni. Navsezadnje več varnosti pomeni tudi večjo potrebo po spremljanju stroškov in zaščiti vaše naložbe.


Content Varnost 3


1. Zaščita ljudi.

Ker so ljudje najpomembnejši.

Naš varnostni koncept od konca do konca se lahko popolnoma zanesete. Ponujamo vam številne možnosti za zaščito vaših zaposlenih pred trčenjem viličarjev ali drugih nesreč v skladišču. In ker je zdravje vaših zaposlenih blizu našim srcem, zagotavljamo, da je vaše delovno mesto zasnovano na podlagi ergonomskih načel, tako da lahko vaši vozniki vedno delajo varno, ergonomsko in učinkovito.

Content Varnost 8a

Ker ne moreš vedno imeti oči povsod.

Sistem za zaznavanje pešcev Jungheinrich.

Jungheinrichova kamera za vzvratno vožnjo z zaznavanjem oseb zmanjša nevarnost trkov zaradi vzvratnih viličarjev. Če je oseba na nevarnem območju, bo sistem takoj sprostil vizualni in zvočni alarm.

Več o naših varnostnih rešitvah.

Content Varnost 4

2. Zaščita blaga.

Zanesljiva zaščita vašega dragocenega blaga.

Vaše skladiščeno blago je dragocena dobrina. Različni sistemi pomoči vam pomagajo, da jih ustrezno zaščitite in hkrati prihranite čas in stroške. To pomeni, da ne samo zaščitite svoje blago in zaposlene, ampak tudi produktivnost in zmogljivost skladišča.

Content Varnost 9a

Dobro zaščiten na vsakem koraku.

Jungheinrich curveCONTROL.

Sistem za pomoč vozniku curveCONTROL izboljšuje stabilnost viličarja in zagotavlja maksimalno varnost vožnje s samodejnim zmanjševanjem hitrosti pri zavijanju, kadar je to potrebno.

Več o varnostnih rešitvah

Content Varnost 5

3. Zaščita skladišč in opreme.

Učinkovito preprečevanje tveganj v skladišču.

Naše preventivne storitve pomagajo predvideti in preprečiti tveganja, ki jih povzroča poškodovana skladiščna oprema. Vaši procesi ostajajo varni in vaše naložbe so zaščitene.

Content Varnost 10a

Inteligentno načrtovanje skladišča

Z več kot 60-letnimi izkušnjami nudimo integrirano, inteligentno načrtovanje skladišč, kjer pretovarjanje in tovornjaki delajo "z roko v roki" za spodbujanje varnejšega in učinkovitejšega skladiščnega okolja.

Več o naših varnostnih rešitvah

Content Varnost 6

4. Zaščita strojev.

Znatno zmanjšanje števila nesreč.

Z različnimi varnostnimi funkcijami in rednim vzdrževanjem vam pomagamo ne samo zmanjšati nevarnost nesreč pri viličarjih, temveč tudi zagotoviti dolgoročno učinkovitost in razpoložljivost tovornjakov.

Content Varnost 11a

Zanesljivo zmanjšajte prometne nesreče.

Jungheinrich šok senzor

Jungheinrichov šok senzor zagotavlja zaščito vozil, blaga in zaposlenih. Modul senzorja omogoča enostavno vgradnjo in ugodno razmerje med ceno in denarjem. Zabeleži vplive in nesreče, ki vplivajo na vozilo, in oddaja zvočni ali vidni odziv. Zbrani podatki zagotavljajo tudi dragocene informacije za učinkovito zmanjševanje škode v skladišču.

Več o naših varnostnih rešitvah

Content Varnost 7

5. Zaščita podatkov.

Poskrbite, da bo vse ostalo tam, kjer spada.

V času vse večje digitalizacije in povezljivosti bi morale biti rešitve za zaščito pred izpadom in varnost podatkov del vsake varnostne strategije.

Content Varnost 12a

Varnostni sistemi

Jungheinrich ISM Online

Jungheinrich ISM Online ponuja celovit sistem upravljanja tovornjakov za celoten vozni park tovornjaka, ne glede na velikost ali kompleksnost. Spletni sistem je analitično orodje za zbiranje, spremljanje in vrednotenje podatkov. Zato je zelo pomembno, da je naša programska oprema in spletne aplikacije robustne in varne, da pomagajo pri zaščiti vaših podatkov.

Zaščita podatkov

Za zaščito svojih dragocenih družbenih podatkov in informacij pred zlorabo in izgubo vam nudimo naše certificirane rešitve za zagotovitev varnosti.

Več o tem

Več o naših varnostnih rešitvah

Varnost je otroška igra, ko imate vse pokrito.

Na kratko si oglejte, kako vam lahko pomagamo povečati varnost svojega skladišča s holističnim pristopom.

Več o tem

Content Varnost 7b

Imate vprašanje glede varnosti v vašem skladišču?

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?