Prednosti najema viličarjev

 • Optimalno število viličarjev v uporabi
  Nakup lastnih viličarjev lahko omejite zgolj na tiste, ki jih resnično stalno potrebujete in so tudi ves čas dobro izkoriščeni. Vse ostale potrebe lahko pokrivate z najetimi viličarji, za katere ni potrebna nobena investicija, pa tudi stroški vzdrževanja in servisiranja so že zajeti v ceni najema.
 • Premostitev izpadov
  Tudi nepričakovana okvara ali pa planirana vzdrževalna dela na lastnih viličarjih so lahko velik problem, kadar pred vrati čaka poln tovornjak, dobavni rok do vaše stranke pa teče... Zelo enostaven račun pokaže, da je verjetno strošek najema viličarja v končnem izračunu veliko manjši, kot bi vas stala izguba pomembnega kupca.
 • Nobenih kapitalskih vložkov
  V primeru, da se odločite viličarje najeti, bodisi za krajše ali tudi daljše časovno obdobje, se izognete kakršnimkoli vezavam lastnega kapitala, bančnim obrestim, dodatnim stroškom. Prav tako so v primeru dolgoročnega najema stroški uporabe viličarja fiksni in vnaprej poznani za daljše obdobje. Odpade tudi skrb za vzdrževanje in servisiranje, obdelava ponudb, gora faktur. Vse je zajeto v eni sami mesečni fakturi, ki jo lahko knjižite kot strošek poslovanja, DDV pa kot vstopni davek.
 • Možnost testiranja
  Ker se v naši najemni floti praviloma nahajajo samo novi viličarji, boste imeli v primeru najema le-teh tudi možnost preizkusa najnovejše tehnologije in to prav v vašem delovnem okolju in v aktualnih delovnih pogojih.
 • Možnost izbire
  Naše podjetje razpolaga s številčno floto najemnih viličarjev vseh tipov, ki se tudi sicer nahajajo v proizvodnem programu, od navadnih ročnih paletnih vozičkov, elektro ročnih vozičkov in viličarjev, elektro čelnih viličarjev, regalnih viličarjev pa tudi motornih dizel ali plinskih čelnih viličarjev različnih nosilnosti in dvižnih višin. V primeru potrebe po večjem številu viličarjev, ki jih trenutno nimamo sami na voljo, imamo možnost povezave z ostalimi hčerinskimi podjetji Jungheinricha v Evropi. Tako omejitev praktično ni več...
 • Najnovejša tehnika
  Eno od osnovnih načel Jungheinricha v dejavnosti najema je dejstvo, da daje v najem izključno nove viličarje in svojo floto za najem stalno pomlajuje. Seveda se tega držimo tudi pri nas in kot se je izkazalo v praksi, edino na ta način lahko resnično izpolnimo pričakovanja naših strank. Seveda sodi k temu tudi redno vzdrževanje najetih viličarjev in hitri odzivni čas v primeru izpada, če do tega vseeno pride. Prav tako so naši viličarji vedno opremljeni z vsemi potrebnimi dokazili o opravljenih periodičnih pregledih in tako varni za uporabo.
 • Hitra razpoložljivost
  Več kot jasno je, da stranka viličar najame zato, ker ga potrebuje čimprej. Zato vedno skrbimo za to, da vam bomo dostavili viličar v čimkrajšem času na željeno mesto uporabe. Dostava ne bo le hitra, temveč tudi varna in zanesljiva.
 • Strokovno svetovanje
  Poleg viličarjev vam lahko ponudimo tudi strokovno svetovanje pri izbiri ustreznega viličarja, ne glede na vašo dejavnost. V svoji dolgoletni praksi smo se srečali praktično z vsemi gospodarskimi panogami, vedno pa lahko računamo tudi na izkušnje in nasvete kolegov iz ostalih evropskih podjetij Jungheinricha. Če torej niste popolnoma prepričani o svoji izbiri vam bomo z veseljem ponudili vso svojo pomoč.
Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si

Kontakt

Kontakt s podjetjem

Želite več informacij o družbi Jungheinrich ter njenih izdelkih in storitvah? Pišite nam. Naprej