Brezžični podatkovni terminali

2470, 2475, 2480, 2485, mobilno delovno mesto, ročni terminali

Še vedno uporabljate papirnate sezname? Imamo boljšo rešitev: Jungheinrichovi terminali za radijski prenos podatkov.

Povečajte sliko z miškinim kazalcem.

Spletno povpraševanje

Osnovne lastnosti

  • Preprosto upravljanje z zaslonom na dotik
  • Standardizirani nosilci
  • Uporaba do –30 °C (opcijsko z gretjem)
  • Prilagodljive možnosti uporabe na podlagi različnih vmesnikov
  • Robustna konstrukcija
  • Rešitev za varnostno kopiranje

Zahteve po učinkovitosti sodobnega skladišča so zelo visoke. Sprotna obdelava podatkov in mobilna povezava osebja v skladišču omogočata znatno povečanje storilnosti, učinkovitosti in kakovosti ter prilagodljivejši odziv na spremenjeno prednost delovnih nalogov. Brezžični podatkovni terminali Jungheinrich so zamenjali papirnate sezname v skladišču ter so optimalno opremljeni za preprosto povezavo z vsemi običajnimi sistemi za upravljanje skladišč in infrastrukturo brezžičnega lokalnega omrežja.

Pregled prednosti

  • Opis
  • Uporabniška izkušnja
  • Primer uporabe

Prikaži podrobno predstavljene prednosti

Podrobno predstavljene prednosti

Opis

Brezžični podatkovni terminali Jungheinrich so bili razviti posebej za zahtevno uporabo na viličarjih in v skladišču. Vsestranski vmesniki omogočajo preprosto povezavo z obstoječimi omrežji in programsko opremo. Montaža je standardizirana za vozila Jungheinrich, lahko pa jih preprosto namestite tudi na druge tipe vozil. Zasloni v več velikostih, pomnilniška oprema in uporaba do temperature –30 °C (opcijsko z gretjem) ponujajo optimalno rešitev za tako rekoč vse zahteve. Za skladiščne delovne postopke brez vozila so na voljo še dodatne možnosti, denimo ročni terminali z brezžičnim lokalnim omrežjem in vgrajenim čitalcem črtnih kod ali mobilna delovna mesta z brezžičnim podatkovnim terminalom, čitalcem črtnih kod in tiskalnikom nalepk.

Primer uporabe

Brezžični podatkovni terminali prek brezžičnega lokalnega omrežja sprejemajo transportne delovne naloge iz sistemov za upravljanje skladišč ter osebju pregledno predstavijo potrebne informacije na zaslonu. Potrditve osebja, denimo za registrirane črtne kode ali potrditve prek zaslona na dotik, potekajo sproti; poleg tega se je mogoče kadar koli hitro odzvati na spremenjeno prednost delovnih nalogov. Vsak delovni korak je mogoče v sistemu za upravljanje skladišč takoj preveriti in tudi popraviti – napake se preprečijo in kakovost raste.

Uporabniška izkušnja

Brezžični podatkovni terminali Jungheinrich so optimizirani za logistične skladiščne delovne postopke in popolno povezavo z drugimi rešitvami Jungheinrich. Uporaba vdelanih operacijskih sistemov z zaščito pred pisanjem ter priložena oprema za zaščito in obnovitev namestitve olajšata uporabo ter omogoča hiter in varen zagon terminala.

Spletno povpraševanje

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si