Sistem prevoznih regalov

Sistem prevoznih regalov kot celovita logistična rešitev

Celovita logistična rešitev po meri

Povečajte sliko z miškinim kazalcem.

Spletno povpraševanje

Osnovne lastnosti

  • Tudi do 90-odstotni prihranek regalnih hodnikov
  • Povezava z WMS in brezžična povezava
  • Brezpapiren pretok blaga
  • Učinkovit izkoristek prostora in prihranek časa
  • Možnost metode FIFO
  • Za paletne, polične in konzolne regale

Prevozni regali Jungheinrich so sestavljeni iz paletnih (enojnih ali prilagodljivih) ali konzolnih regalov, ki so nameščeni na prevoznih vozičkih. Vozički so opremljeni s pogonskimi elektro motorji, zato je regale mogoče premikati po tirih. Za posluževanje želene regalne vrste odpremo ustrezen hodnik. Ker za posluževanje vseh regalnih vrst zadošča prostor širine enega hodnika, lahko privarčevan prostor uporabite kot nov skladiščni prostor. Celovita logistična rešitev – povezava sistema prevoznih regalov z informacijskim sistemom Jungheinrich WMS (Warehouse Management System) omogoča, da v skladišču zvišate produktivnost in optimalno izkoristite prostor.

Pregled prednosti

  • Uporaba
  • Upravljanje

Prikaži podrobno predstavljene prednosti

Podrobno predstavljene prednosti

Uporaba

Prevozni regali izničijo potrebo po večini delovnih hodnikov in omogočajo velik izkoristek prostora. Ko odprete potrebni regalni hodnik, imate neposreden dostop do blaga. Jungheinrich WMS ima vmesnike za samodejno upravljanje sistemov prevoznih regalov, zato voznikom viličarjev ni treba sestopati ali uporabljati brezžičnega daljinskega upravljalnika, če želijo odpreti želen hodnik. Jungheinrich WMS in brezžična povezava privarčujeta čas in s tem se poveča pretok blaga.

Upravljanje

Prevozne regale lahko upravljate z viličarja. Omogočajo optimalno izrabo prostora, saj mora samo en vozni hodnik imeti ustrezno potrebno delovno širino. Odpiranje / zapiranje posameznih hodnikov lahko poteka lokalno na posameznem regalu, daljinsko z vozila ali s sistemom za upravljanje skladišča (Jungheinrich WMS). Viličarji so lahko opremljeni z brezžičnimi terminali in skenerji. Sistem za upravljanje skladišča (Jungheinrich WMS) upravlja prevzem blaga, preskladiščenje, komisioniranje, zaloge, združevanje delovnih nalogov in odpremo. Pri tem prek brezžičnega sistema, ki omogoča brezpapirno delo, komunicira z vozniki viličarjev in vodjo skladišča.

Spletno povpraševanje

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si